De ce? Îi urăşti chiar atât de mult, de vrei să le faci una ca asta?
Pune-te în locul lor! Tu cum te-ai simţi?
Hei gasesti tu un lac.Dar glumeam.Cred ca ar fi suparati si sar cam enerva mai ales daca nu ajungi departe. Scuze ca nu pot sa iti dau un raspuns
Iti dai seama sau nu, tu esti cel mai important lucru in viata parintilor. Daca te-ar pierde ar simti un gol ce nu poate fi umplut. Daca erai genul care pleaca sa vada lumea fara bani in buzunar nu puneai intrebarea aici, plecai si gata. Momentan invata sa te descurci cu sprijinul lor: adapost, hrana etc. si cand o sa simti ca vrei si poti mai mult nu te opreste nimeni. Acum pari doar sa cauti o scuza pentru a te eschiva de la unele raspunderi, insa nu faci decat sa dai din greu in si mai greu. Oamenii comozi nu fug de acasa.
Mai am doi frati. Eu doar sunt curios pentru ca de plecat chiar am de gand, dar nu vreau sa plec si sa ajung un boschetar raios.
Daca vrei sai pedepsesti pentru ceva numai vb cu ei o sa se prinda ca nu e ceva normal cu tine sau cel mai bine vb cu ei ce te deranjeaza spune-le tot numai tine in tine dar nu pleca de acasa
Adica tu in loc sa le multumesti ca te-au crescut si datorita lor existi tu pe aceasta planeta vrei sa te faci dusa? Pai fara suparare, dar esti proasta.
Sunt baiat draga si vreau sa plec unde vad cu ochii nu in semn de protest, ci asta e dorinta mea, sa vad lumea nu doar la TV. Intrebarea e ce reactie ar avea? Ar putea sa se imbolnaveasca?
N-ai fost destul de explicit. In cazul asta, ar fi bine sa discuti deschis cu ei si sa le explici ca ti-ai dori foarte mult sa vezi ceva nou. Bafta!
Eu te sustin. oricum ei ar innebuni, dar zic k e misto ce ai face
Fa-o. Da nu te intoarce.
Daca te intorci.pe langa ca-s furiosi, mai fac si-o entorsa dupa ce iti *** un pumn.