In primul rad trebuie sa am ceva in comu cu el(subiecte comune, activitati, muzica, filme, etc.), trebuie sa ma asculte, sa ma inteleaga, sa ma sustina indiferent de ceea ce fac(dar sa imi sp daca gresesc, si chiar daca e asa tot sa am sustina), sa imi dea sfaturi, sa nu ma judece pentru ceea ce sunt, sa ma accepte asa cum sunt, sa fie ca mine(adica daca eu is imi zapacita sa fie si el, si tot asa), sa ma iubeasca(sa tina la mine ca la o sora, poate), sa ii placa sa stea cu mine, sa nu se plictiseasca cand vb si sa ne sp orice(de la cele mai intime chesti pana la cele mai prostesti). a si inca ceva am observat ca daca esti fata un prieten baiat e mult mai pretios decat o prietena fata, pentru ca intre fete pot aparea gelozi, simpatii pentru acelasi baiat, etc. pe cand intr-o relatie de amicitie intre o fata si un baiat totul e mai roz, sa zicem
Nu exista asa ceva decat atat cat esti adocnt.pe urma vezi lucrurile mai in detaliu si realizezi ca fiecare ti-e prieten pentru ca se alege cu ceva de pe urma ta, adica profita de tine
Yo as zice ca trebuie sa fie caine Dar daca vrei totusi sa alegi un om sa-ti fie cel mai bun prieten cred ca ar trebui sa fie in primul rand sincer, sa fie langa tine cand ai nevoie si indiferent de cat d mult timp a trecut de cand nu v-ati mai vazut sau de cand nu ati mai vorbit sa poti apela oricand la el cu certitudinea ca te va ajuta!
Iubitor,Increzator in pr sau, intelegator si mai ales om! Fara tradare, fara minciuni si fara furatul prietenei /prietenului.
Cel mai bun prieten nu trebuie sa fie neaparat intr-un anumit fel, conteaza doar faptul ca te intelegi cu el:*
Cel mai bine prieten nu trebuie neaparat sa fie intr-un anumit fel, tot ce conteaza este sa va intelegeti voi bine:*
Un prieten trebuie sa te ajute, sa iti fie alaturi oricand... oricune!
Trebuie sa puteti discuta despre orice problema altfel prietenie risca sa dispara!
Hmm Pt mine`... cel mai bun prieten ar trebuiii sa fiee sincer, sociabil, cu simtul umorului, sa nu fiee falss, calm sh o persoanaa de increderee`!
Alycuta întreabă: