| realitatea.net a întrebat:

Cum credeti ca ar trebui tratati parintii care isi maltrateaza copiii?

http://www.realitatea.net/......45092.html

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

Acuma nu va suparati pe mine. da' moldovenii le scot pe cele mai tari! unu isi viola fiica de 2 ani! bolnavi! astia nu merita sa traiasca. ochi pentru ochi. ce au facut masa sa pateasca! nu le mai ajung curvele de pe orice strada! bolnavi! sunt prea usoare pedepsele! puscarie. da' traieste! dar copilul ala ramane traumatizat pe viata! e sa fie un viitor nenorocit ca si tacsu.si ne mai miram dc avem atati infractori si oameni dezaxati mintal! huaaaa! dracu sa va ia!

100 răspunsuri:
| sufletel13 a răspuns:

Pai dupa parerea mea ar trebui bagati direct in inchisoare si castrati. pe bune k daca nu fac mai multi copii si ii maltrateaza si pe aia si mai bine nu ca mai bine fac copii decat sa isi cumpere...balonase. si mie mi se pare o prostie daca faci un copil fara sa il poti intretine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa iti faci asa ceva la c8pil? Oricat de rau ar fi, macar pune-l dom'le in casa intr-o camera cu 2 masinutze si mai uitete la el din 2 in 2 ore, dar sa il tii in lesa...

| jupuit a răspuns:

Parintii trebuie exilati in desert legati unul de altul tot de gat si pe deasupra si de maini poate va medita ce a facut puscaria e destul de confortabila cum statea acel copil. Sa fim seriosi cam toata lumea isi face de cap treziti-va a trecut revolutia cand ne mai civilizam si noi?

| Delycious..And...Funky a răspuns:

Pai...ar putea ca, un membru al familiei sa duca, copii la un centru de plasament, iar parintii ar trebui dusi la un fel de centru pe educatie ca sa inteleaga, ca nu este deloc bine sa-ti chinui proprii copii...nu stiu..asta este parerea mea

| yoannah a răspuns:

@Crucified_Countess: nu numai moldovenii isi violeaza copii, rudele.etcstraight face ce crezi ca prin bucuresti nu se intampla de-asta?
Nu mi se pare corect sa cataloghezi toti moldovenii drept bolnavistraight face

| Akarisu a răspuns:

Acesti parinti ar trebui dusi la inchisoare, iar copiii dusi la internate!

| stefanalinaclaudia a răspuns:

Sincer? Ar trebui omorati ei dupa parerea mea...sad

| Klara a răspuns:

Se intampla...doar suntem in Romania, nu?
tarani analfabeti (nu ma refer la etnia moldoveana) care n-au auzit de educatie...
Vaaai de capu' nostru.

| simonikutzi a răspuns:

Pai astia nu mai se numesc parinti! astia ce sa mai traesca eu i-as chinui pana ce vor muri asa chinuiti...

| Akarisu a răspuns:

Eu zic sa vina socialul elvetian, iar copiii luati si dusi la un camin intr-o tara civilizata! nu ca ro unde toti presedintii si primministrii fura si isi umplu conturile, iar saracii oameni mor de foame si ai naibii nu mai vor sa dea nici pensie la batrani! Nesatulilor!