Acuma nu va suparati pe mine. da' moldovenii le scot pe cele mai tari! unu isi viola fiica de 2 ani! bolnavi! astia nu merita sa traiasca. ochi pentru ochi. ce au facut masa sa pateasca! nu le mai ajung curvele de pe orice strada! bolnavi! sunt prea usoare pedepsele! puscarie. da' traieste! dar copilul ala ramane traumatizat pe viata! e sa fie un viitor nenorocit ca si tacsu.si ne mai miram dc avem atati infractori si oameni dezaxati mintal! huaaaa! dracu sa va ia!
In primul rand ca acei oameni nu pot fi numiti "parinti". In al doilea rand, cei ce fac rau unui copil ar trebui inchisi pe viata si sterilizati precum cainii!
Acesti parinti ar trebui maltratati toata viata lor bine a zis cine a zis "ochi pentru ochi dinte pentru dinte"
Nu se pot numi parinti, nu merita acest statut.Eu am luat un baietel de la virsta de 9 luni, pe care l-am infiat.Chiar daca nu este din singele meu, nu pot decit sa il iubesc.Acum are 9 ani si jumatate si nu fac diferente, pentru ca mai am un baietel de 8 ani si 4 luni.Acei care maltrateaza copiii nici animale nu se pot numi.Si animalele au mai multa grija de puii lor.Nu ii mai numiti parinti.
Ar trebui maltrat la fel cum il trateaza si el pe acel copil in acelasi fel dar mai dur daca el i-a dat o palma la copil noi sai dam 2 pumni
Dupa parea mea copii ar trebui luati si dusi intr-un centru de plasament... din pacare se mai intampla astea si in Romania(
Eu cred dupa parerea mea ca ar trebui sa faca puscarie pe viata, si sa nu mai fie legile asa de lejere in romania ca in sua daca ai omorat pe cineva imediat te baga la puscarie
Sa munceasca pentru societate in locurile cele mai grele, iar copii sa fie dati spre crestere pe langa manstiri si consiliati psihologic.
Parintii trebuie exilati in desert legati unul de altul tot de gat si pe deasupra si de maini poate va medita ce a facut puscaria e destul de confortabila cum statea acel copil. Sa fim seriosi cam toata lumea isi face de cap treziti-va a trecut revolutia cand ne mai civilizam si noi?
Da! In primul rand i-as pune in locul copiilor, sa fie si ei tratati precum sunt ei si dupa o luna de chin i-as baga la inchisoare pe viata.
anonim_4396 întreabă:
Effy35 întreabă: