| curiosgirl a întrebat:

Cum credeti diferenta de virsta de 7 ani e prea mare? eu am 14 si el 21...

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Eu ziceam ca nu conteaza varsta...la 14 ani ai mei el mi se parea perfect... dupa o relatie de 3 ani am un gust amar, varsta chiar a contat, chiar daca a fost dragoste...mentalitatea e diferita si viitorul se vede altfel prin ochii unuia cu 7 ani mai mare...as zice sa iti gasesti unul mai apropiat de varsta...la 21 de ani el te poate juca pe degete... iar tu o copila, ai sa suferi enorm... faci cum crezi...eu una daca as putea da timpul inapoi nu as fi acceptat sa fiu prietena lui...

25 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Tu esti prea mica! Daca avea 16, 17, mai mergea... Altfel, daca aveai macar 18, cu bacul dat si luat ok, era cu totul altceva! In principiu, 7 ani sunt ok, dar la maturitate!, cu unele rari exceptii, care doar confirma ce spun!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Diferenta nu e mare, tu esti prea mica.

| EUSIATIT a răspuns:

F mare nu crezi ca te foloseste? mai gindeste te putin gaseste un baiat de virsta ta sau cu 1 2 ani mai mare

| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca varsta nu conteaza, caci se poate ca tu la 14 ani sa gandesti mai matur ca una mai mare... daca va iubiti, nu vad nimic rau in asta, nu e chiar asa mare diferenta, dar ai grija ce fel de baiat e el, caci nu e bine sa te grabesti, ai timp, cunoaste-l mai bine sa vezi care sunt intentiile lui cu tine, succes.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu ce sa spun happyDiferenta nu e prea mare dar la 14 ani esti cam micuta pentru o relatie cu unul de 21 nu crezi?big grin
Mai asteapta si vezi ce o sa se intamplewinking

cami
| cami a răspuns:

Exact, n-ar fi problema diferentei de 7 ani, ci varsta ta. La 26-33 crezi ca o sa se mai observe ceva?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu e mare diferenta de varsta... Doar ca varstele pe care le aveti nu prea coincid... Aveti perceptii total diferite... el vrea ceva, tu altceva... Si... din alta ordine de idei el e major si tu nu... Si nici nu vei fi prea curand... Ceea ce-l pune pe el - din punct de vedere legal - intr-o postura proasta.

| scootsie a răspuns:

Pentru varsta ta, e mult prea mare... Daca relatia va dura, vei vedea asta dupa ani de zile cand tu, in toata splendoarea varstei vei zburda, vei avea chef de copilarii si el nu va putea tine pasul cu tine.Cred ca important la varsta asta e sa copilaresti, sa nu uiti de sotron, chiar daca vei crede ca e depasit, dar niciodata nu vei mai avea 14 ani, dar de iubit, vei avea tot timpul... Ceea ce ti se pare acum mirific, va deveni ceva neplacut cand vei constata ca el, satul de aventuri, te foloseste doar un timp, pentru tineretea si nevinovatia ta...Ai colegi de clasa? Ei sunt mai potriviti, decat asa un om copt, ca sa zic asa, fata de tine...Nu incepe viata amoroasa atat de devreme, pentru ca vei suferi mult transformandu-te dintr-o data intr-o femeie...Si adolescenta e foarte frumoasa daca o traiesti asa cum e ea, cu copilarii, cu glumele baietilor care te trag de par, sau iti pun un trandafir in banca...Nu trece prea repede la o alta etapa a vietii tale, decat doar atunci cand o termini pe asta...

| cely a răspuns:

E mult prea mare. Cauta-ti de drum

| viatadecacatt a răspuns:

Al meu are 20 si eu tot 14happy
Ma iubeste multttt:X Se vede asta dupa gesturi, Mie imi merge relatia foarte bine si am ajuns la concluzia ca dragostea nu are varsta:X
Succes si tie!

| xibalba a răspuns:

Eu consider ca acum pare diferenta mare, pentru ca tu ai 14, el 21. Totusi... cand tu o sa ai 20, el 27, diferenta nu se va mai "vedea" asa rau. Oricum...eu zic sa fii atenta si ia in considerare faptul ca la varsta ta, esti destul de influentabila. Lasa la o parte faptul ca un tanar iti acorda atentie, si priveste la rece relatia voastra ( daca formati cumva un cuplu). Daca vezi ca incearca sa profite cumva de tine, stai departe de el. Totusi, exista situatii cand intentiile sunt chiar sincere. Rar, dar exista. Bafta!

| alexdop21 a răspuns:

Cel mai bine cauta si tu unul nitel mai mic, nu e o problema varsta numai ca stii ca el are alte cerinte la varsta asta, vrea viata sexuala, sa mergeti impreuna in vacante si nu stiu daca parintilor tai o sa le convina asta prea tare

| albastrel a răspuns:

Hmm tu esti cam micuta...asa diferenta nu mi se pare deloc mare. dar mi se pare ca tu esti cam micuta :d

| lily09 a răspuns:

Diferenta nu e mare... aproape normala. dar depinde ce asteptati voi de la relatia asta... daca deoacamdata vreti prietenie si o dragoste adolescentina e ok...sa o luati ca pe ceva normal si daca va fi sa nu fie el alesul...nu trebuie sa te plafonezi .ai toata viata inainte...viata e frumoasa si trebuie traita

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Daca va iubiti ce mai conteazaoh go on? o sa vezi ca, cu cat cresteti diferenta nu o sa para asa mare...:*

| pam_pam a răspuns:

Pai o sa observi cand o sa cresti ca atunci cand inaintezi in vasta, anii de diferetna conteaza tot mai putin. Dar cand ai mai putin de 30 de ani, conteaza foarte mult si o diferenta de un an. Ma uit la mine ce diferit gandeam acum cateva luni. Te schimb enorm de mult in adolescenta de la an la an. Si eu la 13 ani am acut ocazia sa fiu cu unul de 19 sau 20 si am evitat pentur ca stiam ca nu e de mine, desi era ok tipul. Nu stiu, daca pe tine te face sa te simti mandra ca ai putea fi cu un tip cu 7 ani mai mare in timp ce tu ai 14, e un pic aiurea. Iti spun ca am trecut si eu prin asta, si te-as sfatui sa n-o faci. E un sfat prietenesc. Bafta!

| SpikE a răspuns:

Daca tu aveai anii lui loai un baiat de varsta ta?

| NewFolder a răspuns:

Nu stiu mie mi se pare cidat k o fata de 14 ani sa se indragosteask de un baiat de 21 de ani...
eu sunt baiat si am tot 14 cum ar fi sa ma indragostesc de o fata(femeie chiar) de 21 thinking nu stiu mie mi se pare ciudat cred ca esti km mik sa ai o relati serioasa
cum crezi ca ar reactiona parintii tai daca ar aflr? asta e asteptam
sa mai crestem :-

| leave78 a răspuns:

Diferenta de varsta nu e mare...doar ca voi doi sunteti la stadii diferite de dezvoltare, tu est inca mica, el e aproape un barbat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca tu ai fi fost majora nu era nimic ciudat prin simplu fapt ca sunteti impreuna dar avand in vedere ca esti minora te-as sfatui sa gasesti pe cineva de varsta tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta nu e mare.(si eu am avut prieten cu 7 ani mai mare. dar eu aveam 19).circumstantele o fac sa para mare...sa zicem ca e prietenul tau... vrea sa pleci cu el la munte 2 zile...ai tai te lasa? vrea sa iesiti noaptea la 3 sa va plimbati.ai tai te lasa? plus d`asta...va vrea foarte multe pe plan sexual... te simti pregatita? si +...are 21 de ani... e la facultate...cum crezi ca se va simti cand colegii lui vor face misto ca isi cauta prietena la generala...gandeste`te la toate...nu numai la ce simte inima ta... iar chestia cu gasesteti unul de seama cu tine...in nici un caz...sunt imaturi si fara pic de personalitate...alegerea optima ar fi undeva pe la 16 17 ani.(sa aiba el)...mult succes... t pup:* numai bine

| eewan a răspuns:

7ani nu e diferenta exagera. dar aici e alta problema tu esti maca si el mare... tu minora el adul=pedofilie.imi pare rau ca trebuie sa iti spun adevarul

Răspuns utilizator avertizat
| b3b3tza a răspuns:

Da pentru ca astea mari isi bat joc de astea mici... ii minti si astea mici ii cred...

| miki22 a răspuns:

Diferenta de varsta dintre mine si prietenul meu la fel este de 7 ani, doar ca eu am 18 el 25 tongue acum la tine e o incomoditate ca esti minora, dar daca el e dispus sa te astepte si sa te inteleaga e perfect. Bafta voua