| Lolităăăă a întrebat:

Cum cuceresti un baiat la varsta de 11 >ani
FundaVOT.

Răspuns Câştigător
| BazikR1 a răspuns:

Nu spun ca sunt de partea ei dar de ce ati mai intrat la intrebare? Ca sa ii scoateti ochii? Ia ziceti-mi voi la 11 ani va jucati cu papusele si stateati la invatat si aveati 10 pe linie? Nu m-ai intrati la intrebari aiurea doar ca sa aduceti niste comentarii banale care sunt inutile si poate uitati de ele dar pot afecta stima de sine a cuiva.Cat despre intrebare nu conteaza varsta cat sa fi tu insati, sa te cunoasca mai bine. Sper ca te-am ajutatwinking

30 răspunsuri:
| vasi22 a răspuns:

Am 13 ani ma cuceresti cu ciocolata
sau ii spui direct o sa nege da stai linistita va avea cosmaruri cu intrebareata

| DianaIsHere123 a răspuns:

La 11 ani du-te şi învaţă, nu te gândi la băieţi.

| MenInShadow a răspuns:

In primul rand, la varsta de 11 ani te uiti dupa baieti?
In al doilea rand, la varsta de 11 ani baietii se uita dupa fete?
Generatie fara creier, oricum la 11 ani cred ca-l cuceresti cu robotei si prajituri.

| ACI_1105 a răspuns:

Nu crezi ca esti cam mica sa te gandesti la baieti... dapai sa ii cuceresti tu. Fetele din generatiile astea nu mai au nici un pic de respect fata de sine, sa astepte sa vina un baiat la ele, sa le faca curte, sa le trimita biletele. Nu frate, sar ele pe ei laughing Trist.

| paulacarry a răspuns:

Sincer, la 11 ani nu prea poti cucerii un baiat, incearca sa fiti cei mai buni prieteni si daca trebuie sa fie ceva intre voi se va intampla de la sine' desii nu prea cred la aceasta varsta.

| JohnnyBi a răspuns (pentru MenInShadow):

In 2014 o sa schimbe MTV emisiunea 16 and pregnant in 13 and pregnant, ce amuzant laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la 11 ani tu vrei baieti, esti pierduta.
Nu zic sa te joci cu papusile, zic doar sa rogi pe cineva sa te inchida intr-o lada, ca nu cred ca vei rezolva ceva daca te-ai chinui sa-ti gasesti alta ocupatie acum, pe langa teme.

| Kinezuul a răspuns:

De ce? tu cati ani ai?

| Rakanishuu a răspuns:

Ii daruiesti o carte de poezii de a lui Eminescu.

| Vasy1999 a răspuns (pentru Rakanishuu):

rolling on the floor laughing

Pai daca ai da o cartea de poezii cred ca o sa ai dea de cap cu ea caci la varsta de 11 ani esti in clasa a 5 a din cate stiu eu si nu mai la invatat nu o sa ai stea capul rolling on the floor rolling on the floor

| Vasy1999 a răspuns:

Eu zic sa te apropii cat mai tare de el si sa incerci sa ai devii cea mai buna prietena si asa el o sa te placa... si nu te lua dupa ala care a zis sa ai dai o carte de poezii de a lui eminescu rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor ca daca are 1 ani in clasa a 5 a nu cred ca o sa ai stea capul la poeziile lui eminescu rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Vasy1999 a răspuns (pentru Vasy1999):

Ops trebuia sa zic 11 m-am grabit scuze

| Rakanishuu a răspuns (pentru Vasy1999):

Atunci Kinder. laughing Pe mine m-ai cucerii cu Kinder si la 20 de ani laughing) dar in cantitate mare, normal.

Lol rolling on the floor esti tare ma rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor ai facebook ca as vrea sa mentin legatura cu tine ca pari de treba?

Oare ajung 150 de oua Kinder thinking sau nu thinking rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor?

Iti dau mesaj in privat

Ce ma? Tu crezi ca mie-mi trebuie ousoare din alea? laughing De fapt, si alea-s bune, dar ma refeream la toate tipurile de ciocolata Kinder. Hai ca sunt destule, ce naiba?! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca un om prosthappy de cand am intrat pe site-u asta fac colectie cautandu-ihappy

| Lolităăăă explică:

Ba fratilor. Ma cam enervati. Ba, eu v-am intrebat cu-m pot nu sa-mi spuneti sa-n vat si cacaturi. Daca nu stiti nu mai vorbiti dq.

| Vixie a răspuns:

Pai, la 11 ani baietii se agata de tine. Tu stai pe locu tau si invata. ◘

| Fatamuntilor a răspuns:

La 11 ani nu se pune problema de,, cucerit '' baieti! Sunteti prea mici!
O relatie poti avea de la 16-17 ani, iubit de 17 in sus!
Atunci iti stau la dispozitie su sfaturi!

| gmxromania78 a răspuns:

"Dragostea nu are varsta".

| darrio2007 a răspuns:

Cu masinute si piscoturi.

Ti-am lasat si eu mesaj in privat ca vad ca nu accepti cererea de pe facebook... de la Vasile Parau.

Aaaa. N-aveam prieteni comuni şi nu te-am recunoscut. laughing Acum ţi-am dat. happy

| TPUuser199 a răspuns:

Ii cumperi o acadea, si s-a rezolvat 100%

laughing

| YourDreamGirl a răspuns (pentru Rakanishuu):

Cine nu se lasa cucerit de kinder?

| nicolloveu a răspuns:

Iubirea nu are varsta...

Întrebări similare