Buna.pai as spune ca ar trebui sa o abordezi intr un mod placut, dar nu neaparat cu atentii pentru inceput.Prin smplu fapt de a avea respect e suficient, asta daca are si fata putina minte sa vada k esti respectuos.
Is fata stiu ce vorbesc..Deci - vorbesti frumos cu ea
-O inviti in oras.
- ii cumperi cadouri.
Si. Lesi dupa ea ii mai bine asa.Fa ce iti zice ea ..adica fi de acord cu ce zice ea..Bafta
Prietene..nu o asculta pe denisa,nu cred ca a avut vreodata un prieten,sau daca a avut,vai de fundul lui/lor! Procesul seductiei e lung,si ai doua variante privind in mare: Stai pe langa fete care iti plac,care sunt genul tau, dar nu te da la ele, doar observa-le, vezi ce le place vezi cum interactioneaza, incerca sa te simti confortabil in preajma lor si 2.Stai in preajma barbatilor adevarati,care stiu sa curteze,invata de la ei,o sa te sperie la inceput cand vezi,ca sunt prea glumeti,sau prea duri, dar asta e procesul seductiei, e un joc interesant, din care toata lumea castiga, acestea fiind si cele mai bune relatii. Uite-te la filme precum "Hitch","spread","Alfie","don Juan","casanova"...si incearca apoi sa intelegi ce fac ei acolo,o sa para confuz,dar incerca sa nu judeci,ci sa intelegi procesul,mergi in lume,experimenteaza,e f mult de vorbit,dar daca ai ambitie, vei reusi in domeniul asta! FI BARBAT! si primul pas NU le mai dori atat, gaseste Hobby-uri ce-ti plac, cu ocazia asta vei atrage in viata ta, si nu vei parea disperat
LanguageMaster întreabă: