Le vrăjești cu povești despre extratereștri și OZN-uri. Le spui că ai fost pilot de MIG - 21 și că acum doi ani ai doborât un OZN și ai luat prizonier un extraterestru viu pe care l-ai predat americanilor. Drept recompensă ai noștri te-au pensionat cu 150 milioane pe luna, iar americanii îți dau rentă viageră de 2000 $ lunar.
Tu crezi ca eu glumesc? Nu! Chiar vreau o relație de lunga durata dar mereu după câteva luni o dau în bara
Poate cu o tipă din altă dimensiune.
Sau dintr-un univers paralel.
Ma consideri prost? Am doar niște teorii încă nedovedite dar nu sunt prost
Nu te consider prost. Doar că îți zboară cam multe avioane prin cap și ar cam fi timpul să le faci să aterizeze.
Eu o dau în bară si când îmi trimite ea prima mesaj, nu îmi merge mai mult de o săptămână sau 2, uneori nu mai mult de 10 minute de scris mesaje,e normal sa mai eșuezi,dacă nu a fost sa fie măcar înveți o lecție,vorba aia"cine nu învață din greșeli, e nevoit sa repete istoria" a trebuit sa nu îmi meargă cu multe fete ca sa bag la cap unde greșeam, eșuezi dar măcar stii unde ai greșit si ce sa nu repeți, nu contează de câte ori ai căzut, important e ca te ai ridicat din nou, sfatul meu, e sa te gândești de 2 sau chiar de 3-4 ori înainte sa spui/scrii ceva sa fii sigur ca nu spui vreo prostie sau formulezi greșit,dacă îi dai altceva de înțeles decât ce intenționai sunt mari șanse să dai cu bâta în baltă,un alt aspect e sa te lași de p#rnografie dacă te uiți,ca nu este sănătos,nu mai fi lab#giu, comunică cu cât mai multe fete, accepta refuzul, puneți viața la punct,ai grijă de tine,mergi la sală, realizează te,pune ceva testo pe tine, menținete în formă,fii bărbat,ca toate vin ca efect secundar în viața ta o dată ce te pui pe tine la punct,faima, femeile, iar dacă nu o sa dai importantă vei vedea ca îți merge mai bine, citește Mark Manson "arta subtilă a nepăsării" este o carte foarte bună si nevile goddard "puterea conștiinței",(unde vorbește despre
cum percepția despre tine ca persoană poate schimba ce atragi in viața ta) sau kevin dutton povestea cu șamanul (arta manipulării) despre influența creierului asupra ta
Ia-ți un parfum bun, poate 2, sa le mai amesteci cand te dai cu ele,construieșteți un viitor,ai grija de igiena ta,de aspectul tău sa fii mai atrăgător pentru tine, de dragul tău, e normal ca uneia sa ii placă mai mult cum arăți decât ii va plăcea alteia, deci atâta timp cât te străduiești sa arăți cât mai bine să vorbești cât mai bine, si sa îți extinzi cunoștințe le cât mai mult, problema nu e la tine ci este la ele, așa cum nici ție nu ți-ar plăcea sa te duci la întâlnire cu o știrbă sau o proastă cu 4 clase sunt sigur ca nu le ar placea nici lor un băiat needucat,incult,sau care pute a transpirație, si exact cum spunea @dontactlikeme, pentru ca lor le place sa fie ascultate si înțelese, iar ca hobby, descoperă ce îți place sa fii mai interesant, sa te distingi de ceilalți, p#le sunt peste tot, dar nu toată lumea cântă la chitară sau stie să sculpteze, ce anume ai tu și nu are altul, ce te poate face mai valoros? ai o anaconda de 20 de cm? Cânți la un instrument?
Ai vreun talent?
Nu mai fi atât de simplu
Formează te pe tine ca persoană, descoperă ceri place, creează ti un viitor, educăte și/sau practică un sport
Majoritatea ne vom insura si vom forma o familie si vom avea copii
Tu crezi ca eu glumesc? Nu! Chiar vreau o relație de lunga durata dar mereu după câteva luni o dau în bara
daca din greseli nu inveti, din ce dumnezeu sa inveti?
Bebelusi recunosc fetele frumoase ale barbatilor si al femeilor,iti dai seama vorbim de bebelusi si mai spun uni ca e relativ, ca sta in ochii privitorului, creierul este programat sa recunoasca asimetria fetei, creierului ii place asimetria, tot ce poti face este sa iti imbunatatesti aspectul fizic -de exemplu poti avea fata asimetrica fiind gras -slabesti si devine mai simetrica, baza este fata umana
Așa și dacă mister are fața frumoasă și nu plătește facturile sau mă lasă cu un copil alone, la ce folos măi Ray?! La ce dracului de folos?! Eu una personal aș adăuga chiar dacă nu știe electricitate și să pună naibi prize. La ce folos un bărbat de ăsta la casa mea?! Știu doar eu care am trăit fără tată și într-un oraș în care electricianul înseamnă doar "cunoștință" că nu există un electrician cu firmă pe aici pe la mine prin oraș care să te duci la orice oră și să ceri un serviciu de electrician și uite așa, mama a fost nevoită de ani buni să stea cu prizele leșinate, u becurile căzute ci doar când o "cunoștință" cineva din neam, priceput să mai vină să ne mai pună câte o priză, câte un bec. M-am interesat eu vara asta chiar de frustrare că o să învăț și o să mă descurc pe cont propriu și de 2 luni încerc să găsesc fire lipsă, găuri idioate la priză și nu am reușit. Și uite cum în momente ca astea sincer, mi se cam rupe de bad boyul ăla și de macho manul ăla care are replicile la el și care arată ca Jhonny Deepp dacă el nu știe dracului să pună o priză. La ce folos un specimen de genul?!
Aaa, ok, atunci adaugă te rog la lista asta cu frumos și priceput și da, atunci ăla devine o comoară, altfel e 0 barat un chip de lut sculptat fără pricepere, fără skilluri în viața asta.
Deci poate chipul atrage și poate toți ne uităm la asta, dar în final, skillul, caracterul face diferența, evident dacă e vorba despre ceva serios, nu lugu-luguri și cam atât.
Și poate asta stă mai mult la voi, la bărbați, poate pentru voi e importantă treaba asta, nu și la noi, cel puțin nu la cele care ne dorim stabilitate, ne dorim poate o relație forever și cu cineva care chiar merită să ne spetim zilnic să ne ridicăm din pat să mergem la muncă, să ținem casa să mai facem și un copil cu stimabilul.
Cam ce spui tu, e de fapt exact ce i-am spus băiatului, că depinde ce cauți.
Dacă vrei flu flu, evident că o să cauți doar fețe, c*r și țâ*e, mușchi Michelin și geci de piele, dacă în schimb cauți iubire, cauți înțelegere, cauți chiar liniște și serenitate, dar și un prieten pe viață, mai schimbi perspectiva.
Așa că, nu mai înrăi și mai mult băiatul decât aparent văd că dorește să devină.
Plus că, și dacă să zicem că toți am căuta doar frumusețea asta, a dracului pe care toți susțineți că o căutați, și de care cum am mai spus pe forumurile astea și eu m-am lovit și da, la bărbați chiar am găsit ca importantă asta, prima pe listă, ești se*y sau pa. Însă hai să nu mai dramatizăm atât, chiar eu am primit un sfat de genul pe aici, pe TPU, de la draga Miss DullCat și când mai vreau să pic și eu în postura de victimă, chiar mereu imi amintesc perspectiva ei și revin cu picioarele pe pământ.
A zis ea cândva "Nu cred că în viața asta, un om nu găsește un alt om pe calibrul lui, din mediul lui, din stilul lui." Cred că ăla a fost cel mai adevărat și dur lucru pe care l-am auzit vreodată ca să realizez, că toți cei care de fapt nu avem până la urmă relații de dragoste, nu e măi, frate vina nimănui, ci doar vina noastră. Pentru că hai să fim serioși, toți își găsesc în final ceva sau pe cineva pe felul lor de a fi. Iar dacă nu, întrebarea nu trebuie să stea în exterior ci în noi. La noi e problema, nu la exterior. Ci de multe ori ne e mai simplu să ne mințim că exteriorul e de vină, când de fapt la jumătatea din Mapamond de oameni singuri dar frământați că ei caută și nu găsesc, de fapt interiorul e problema. Mi-e greu să cred că, mai ales în zilele astea cu online-ul unde acum poți cunoaște oameni și de la celălalt capăt al pământului, să zicem un om leit ție, pe care în trecut nici nu avea măcar speranța că l-ai întâlni să nu găsești un om pe calibrul tău.
Deci nu mai exagerați cu tâmpeniile astea. Dar mai ales nu mai speriați tinerii ăștia care chipurile ș-așa sunt prinși în aceadtă psihoză până la urmă a degradării morale "bad boy/bad girl" atunci cine dracu mai e "good boy/good girl" în ziua de azi? Cine?
Și apoi ne mai și mirăm de ce zilnic auzim de omucideri și nebuni pe la TV.
Suntem un pământ de duși cu pluta, asta e realitatea de fapt.
Eu spun că un bărbat frumos are și un job,e independent financiar,stabil emoțional,inteligent, fara un loc de muncă nu poți exista, munca e o virtute mai ales sa faci ceea ce îți place, mie unu îmi place ceea ce fac, nu cum spune avortatul ăla că nu am loc de muncă fiind persoana fizica autorizata logic că îmi câștig banii prin munca, apropo nu am spus că un aspect contează și că contează per total un bărbat
Încearcă sa fii mai matur, mai pragmatic și sa citești mult! Sa ai subiecte de discuție
De ce crezi tu asta despre mine? Nici măcar nu ma cunoști!
Așa e, ai fi și tu vreun playboy după întrebările ce le postezi. Scuzele mele.
Ce ți se pare asa neobișnuit la întrebările mele?
Nu vreau tinere sa te jignesc
Nici eu! Îți spun doar atât, dacă tu nu crezi in teoriile și opiniile mele e treaba ta, dar poate se va dovedi odată ca am dreptate
Salut Florian, daca vrei sa devii masculin doar pentru a multumi femeile, din start pierzi tot. In primul rand esti masculin, ai tot ce iti trebuie, construiesteti increderea in sine, citeste o carte inspirationala( John Maxwell), o carte de psihologie( Jordan Peterson).
Devino ce vrei tu sa devii, pentru tine, nu pentru altii, altfel te vei simti gol mereu, mereu sa multumesti pe altii nu merge. Nu e nevoie sa mergi dupa femei, fii cuminte, asteapta, investeste in tine, caci la momentul oportun va aparea femeia potrivita, doar una,
Succes
Te asezi pe un scaun, inspiri, expiri, inspiri, expiri -> zen -> esti atragator pentru toti.
Vezi sa fie fara punga la gura.
Asculta andrew tate si hamza! Mai mult de atat inscrie-te la univesitatea lor. Trebuie doar sa platesti intre 50-1000$ pe luna. Fii cat mai misogin, scuipa pe jos cand vezi o femeie. Mergi fara tricou ca sa te vada femelele cat de alpha esti tu. Cumpara-ti bmw pe gpl. Vorbeste intodeauna tare si cu injuraturi. De fiecare data cand vezi o soferita spune-i ca nu are voie sa conduca si ca rolul ei este la cratita si sa toarne copii doar pentru masculi alpha, asa ca tine Glumesc! Frate fii tu insuti si fii sincer. Femeile au al 6lea simt. Imediat te miros cand esti disperat sau vrei ceva de la ele. Fii ingrijit si incearca mai intai sa te imprietenesti cu ele. Si mai ales abordeaza fete in viata reala si fii pregatit sa accepti refuzul barbateste. Te-a refuzat?! Nici o problema, incearca cu alta! Ma jur ca andrew tate va spalat pe toti pe creier. Nu-i nici o diferenta intre fanij andrew tate si femeiniste. Auzi, cum sa fiu macho ca sa ma placa femeile
Mergi la sala, citeste, dezvolta-ti vocabolarul, nu mai sta cu parintii (daca faci asta), ai grija la igiena personala, invata sa asculti, cand sa vorbesti si cand sa taci, si poate cel mai important pas: gaseste-ti un hobby.
In primul rand, nu te mai uita la clipuri. Sunt niste prostii. Un barbat nu are nevoie sa fie ghidat ca un copil mic. Fii responsabil, asta lipseste majoritatea astora care se simt dati la o parte. Uita-te la Ray, el crede ca nu e placut de femei pentru ca e tocilar, dar nu stie sa scrie in limba romana, nu a avut un job in viata lui, nu e stabil pe niciun plan (mai ales emotional, are stari extreme si se vede din raspunsurile lui). El crede ca e destept pentru ca are o ciorba de informatie inutila in cap. Aveti nevoie de skilluri reale.
Nu e nimic mai atragator decat un barbat ambitios si cu initiativa, care stie ce vrea de la viata.
Ma poti cunoaste si de un miliard de ani treaba ta ca user pe TPU nu este sa faci atac la persoana,sa jignesti alti useri si sa raspunzi la intrebari,vedeti de viata ta omule nu de a altora,ca nici mie si nici nimanui nu ne pasa de viata ta, eu raspund strict pe baza cercetarilor facut in mod stiintific de catre mine fara a avea legatura cu mine, astept contra argumente mereu nu atacuri la persoana, jigniri, oricine ma poate contrazice pe baza unor argumente, dovezi pe orice subiect doreste
Cum spuneam, atitudinea face totul, nu exteriorul, nu ce deții, cred că, deci, nici "machismul".
Ci doar cum știi să te pui în valoare, nu prin "machism" iar mă repet. Ci prin a pune în valoare doar esența ta. Știu că sună paradoxal, dar cam asta e și ideea terapiei. Nu te duci la terapie ca să devii leu feroce din pudel, dacă tu ești pudel la origine ci doar ca pudelul din tine să fie acceptat, de tine și pus în valoare.
Make sens?!
Nu cred că prin "sari în fața leului pentru ea" chiar va funcționa. La fel cum nici geaca de piele și ochelarii de soare în ziua ploiasă nu funcționează, la fel, dacă tu ești fix opusul de la acel macho exacerbat.
Crede-mă, exagerarea nu va atrage ci doar va respinge mai mult.
E dacă vrei ca și cu inteligența. Mergi într-un cerc de "deștepți" și tu google-ști dexul online cu câteva ore înainte ca să folosești cuvinte bombastice, când tu habar nu ai ce înseamnă.
Ca așa și cu aparența.
Iar ideea de macho man, nu știu de unde că femeile vor asta. Nu prea pricep.
Însă eu acum te întreb, dacâ tu ai fi o femeie gentilă și firavă, dar care ai făcut oricum totul singură de mică ia zi te-ai simți bine lângă unul care sparge și fărâmă și înjură în draci?!
Pentru că eu mă întreb mereu când au întrebarea asta pe TPU, voi ce înțelegeți dragi bărbați/băieți prin "mai masculin", "mai macho"?
Eu una prin acești termeni înțeleg mult testosteron și deci multă agresivitate, chiar o ușoară vulgaritate. Întrebarea e...
"Care femeie, mai ales din secolul 21, cât de cât normală la mansardă, vrea un specimen de genul?"
Cam tot ce cereți voi, băieții ăștia de aici, cu dorința asta, e de fapt poate pentru că voi de fapt vreți doar fete nebune, v-ați gândit, dragi băieți?! Asta nu e doar pentru tine ci pentru toată categoria asta de băieți care suferă de complexul "nonmachismului".
Adică mi-e greu să cred că voi chiar doriți relații serioase, cu femeii, imperfecte, că mna, nimeni nu-i perfect, dar cu capul pe umeri, care să aibă ca unic scop să vă placă pe voi cei reali, nu geaca voastră de piele, nu ochelarii de soare și lanțul de 5 kile de haur și replicile bombastice care n-au nicio valoare, ci să se bucure că voi existați, că vă pot iubi și că voi le puteți iubi, și mna, nu zice nimeni să săriți în fața leului, oricum placid și doar de fațadă, ci să fiți lângă ele când nu știu sunt pe stop și au nevoie de absorbante ca spre exemplu (pentru mine una, asta ar însemna curajul masculin chiar mai mult decât a sări în fața unuia pe stradă că vai nu știu ce m-a jignit sau s-a uitat nu știu cum, când de fapt acolo oricum nici nu stă tocmai protecție ci doar egoul masculin, că nu știu ce, vezi doamne, un alt bărbat "i-a atins proprietatea"), când a răcit să i se facă o supă și chiar invers, să vă respectați limitele și să vă onorați limitele, dar totuși să conviețuiți, să treceți împreună peste supărări, să vă ajutați reciproc și chiar mai mult de a sări la bătaie că soția ți-a fost "agresată/agasată" pe drum sau nu știu unde, mai mult să fie doar crezută și ascultată când ea susține ca a fost așa, dar ea nu a făcut nimic că să se ajungă în punctul ăla. Dacă apare un copil, clar răspunderea să fie egală, de ambele părți. Cam asta văd eu relație trainică și iubire pe bune.
Eu însă înțeleg doar ce vrei să spui, că prima impresie contează și că doar dacă pari mai degajat poți atrage pe cineva. Dar e greșit, dragi bărbați să credeți că doar fiind macho veți obține femei. Dar, dar, cum spuneam depinde de voi ce clasă de femei doriți. La asta analizați mai bine, înainte de a decide să vă omorâți jumătate de personalitate pentru a renaște precum Pheonix.
Sfatul meu, sincer, e, dacă vrei cu adevărat să fii iubit și să iubești, dar și să ai o relație pe bune, autentică și reală, e să începi terapia. Doar cineva care nu-și acceptă pudelul din el pune astfel de întrebări pe aici, despre "cum să devin mai macho man".
Apoi să te ții de terapie.
Apoi să fii super sincer cu tine și să-ți accepți pretențiile, deși nici nu le numesc pretenții, nu mă mai repet, am spus mai sus, ce clasă de femei vreți, dacă susțineți că doriți masca bad boylor. Și eu nu mă refer aici la pretenția trup, că nu sunt de acord cu ideea "femeie frumoasă e pretențioasă" ceea ce am auzit tot la voi, la masculi. Sunt multe femeie frumoase, dar cu cap, care la fel, ce să vezi, nu doresc masculi feroce și miștocărei. Sunt destule, dar nu prea le vedeți voi, de toată această idee creată că "doar bad boyșii" atrag.
Însă da, te avertizez, legat de financiar. Deși spun toți că femeia e materialistă, eu sunt pro și contra la această idee. Dar am mai scris pe celelalte conturi și am explicat de ce femeie este materialistă și nu așa cum o portretizați, tot voi bărbații, ci pur și simplu că e scris în codul nostru ADN femeiesc. Să ne dorim bărbați potenți oarecum financiar, chiar dacă acum oricum majoritatea femeilor s-au emancipat și în prezent multe, chiar ele țin o casă singure, că de riscul meseriei, un bărbat poate da viață unui copil și apoi fugi de răspundere, dar o femeie și o mamă mai greu. Așa că vedem zilnic în jur femei singure, care au răzbit în viață și au crescut cu mândrie un copil sau chiar și mai mulți singurele. Însă e scris în condul nostru genetic, ca noi să fim atrase de bărbați potenți, pentru că un bărbat potent financiar ne va asigura un trai mai bun nouă și copiilor noștri. Însă și acest "potent financiar" e o sabie cu două tăișuri. Aveți deci grijă, dragi fete.
E o sabie cu două tăișuri, pentru că un bărbat cum spuneam ori că e mai sensibil sau mai dur, are prin vene mai mult testosteron, ori un mediu mai bogat, mai potent cum spuneam, în face și pe el prea potent și deci banul ăla, poziția aia, puterea aia îl pot transforma de fapt într-un monstru. Care să ajungă să privească femeia, care la începutul relației îi spunea că e MonaLisa lui, mâine să-i spună că e doar tabloul lui și o cumpără și o vinde când vrea, o ia și o aruncă când vrea. Deci mare atenție la această sabie numită "bărbat potent", mai ales în zilele noastre în care ș-așa, Pământul a cam ajuns un fel de iad dezlănțuit.
Deci mai gândește-te înainte de a deveni o carcasă goală plină de piele neagră și un măr bun pe exterior, dar putred pe interior. Tocmai de aceea eu zic, terapie, ca să-fi rezolvi mai întâi interiorul, apoi exteriorul, ambalajul.
Cât de explicațiile mai detaliate, scuze că am insistat atât, dar totuși dacă ai spus că ai vârsta asta, bănui că nu mai pierzi vremea cu prostii ca gen "agățat fete" ci cauți totuși o relație cât de cât pe bune și o conviețuire sănătoasă în 2. Ceva ce văd tot mai defectuos azi la nivel global. Și e trist, când aud de oameni aproape de 30, 40 de ani că încă se mai gândesc la prostii copilărești precum trebuie să fiu bad boy sau se*y girl, ceva ce la 15, 20 de ani e cool, e șmecher, e fain, ești în trend cu lumea, dar la 30 de ani, nu prea-ți mai pasă de astea ci de cum spuneam de cineva serios cu care poți cumpăra o casă și te poți baza că o veți plăti cu sârguință împreună, că vă veți descurca să țineți o casă frumos, că veți fi raționali și compatibili, că vă veți ajuta la bine și la greu și clar cireașa de pe tort, fie că vrei până la urmă sau nu vrei, dar dacă și numai accidental se intâmplă, un copil, să fii gata acolo, mereu pentru a da lumii și societății un bun cetățean.
Am tor vociferat eu pe aceste forumuri și pe vechile conturi TPUistice despre marele subiect, anume cel de PĂRINTE. O răspundere ce e de 10 ori mai mare, dpmdv decât al unui președinte. Pentru că tot e fain și cool să înjurăm lumea, societatea, că vai ce fel e și cum a ajuns de depravată, dar această lume care critică nu pricepe, că societatea nu e partidul, nu e președintele, ci suntem noi, suma tuturor omuleților care traversăm zilnic unii pe lângă alții din ce în ce mai rău. Și dăm oameni în societate, copii de care nu știm, nu putem sau chiar nici nu vrem, constat, uneori da răspundere și bună creștere.
Deci am spus aici tot ce cred și gândesc.
De tine ține dacă ți dorești cu adevărat lucrurile astea sau nu.
Dacă în schimb îți dorești să fii bad boy și să "ridici" fete de pe străzi și de prin nu știu ce locuri ok, atunci do it, nu te împiedică nimeni, dar dacă tu chiar dorești ceva serios, ia aminte la tot ce am scris aici.
Succes!
Hei, tu! Nu mai asculta de toate fițoasele. Fi tu însuți, natural. În lumea asta nu are cum să nu existe una și pentru tine care să te iubească și să te accepte exact așa cum ești. Nu te mai schimba pentru alții. Cine nu te acceptă așa cum ești, nu te iubește. Atunci când iubești cu adevărat un om, îi iubești atât calitățile, cât și defectele, nu îl schimbi, deoarece aia nu mai este iubire. Lucrează la încrederea în tine și nu mai asculta de oricine, că nu toți îți vor binele. Ai observat și singur aici, că unii fac mișto de tine și râd pe seama ta. Foarte puțini îți dau pe bune sfaturi. Așa că renunță la ideea nebunească de a deveni mai masculin, mai bine făcut, că nu doar aspectul fizic contează. Mai contează și sufletul și caracterul tău. Trebuie să ai anumite calități, de exemplu, să fi bun, atent, grijuliu, iubitor, respectuos, răbdător, înțelegător, etc. Frumusețea este tractoare, dar sufletul și caracterul rămân la fel. Ce, când vei îmbătrânirii crezi că vei mai arata ca acum? Nu! Dar sufletul și caracterul vor continua să rămână neschimbate, mai ales dacă știi să le menții la fel. Nu fac mișto de tine și nici nu râd pe seama ta, sincer. Și încă ceva, chiar foarte important, îți spun toate astea direct în calitate de fată, sincer. Și una tânără, doar de 25, asemenea singură.