Fara pentru ca asa stii ca nu te-i pus intr-o relatie cu cineva care a facut o multime de prostii la tinerete sau cine stie ce panarama e tipa.
Am spus ori una ori alta,nu vad unde am vorbit urat,si pana la urma in strainatate sunt comunicati homosexuale,si nu ii pune nimeni la zid,pentru mine singura jignire ar fi fost tigan,ceea ce nu este cazul, atunci puteai sa imi spui ca am vorbit urat, dar eu sincer nu am o parere asa de proasta despre homosexuali, mai mult ma necajesc misoginii, asa ca te-ai intepat exact unde nu era cazul
Nu există o regulă generală, că oamenii sunt diferiţi. Dacă ţie îţi e mai bine cu nu înseamnă că e la fel şi pentru vecinul.
Daca esti pregatit pentru casatorie, atunci e bine cu nevasta.
Oricum, parerea mea ca acel act nu valoreaza prea mult. Poti iubi o persoana chiar daca nu sunteti sot/sotie. Important e sa va respectati.
Daca te pricepi in bucatarie, nu ai nevoie de nevasta, dar daca nu te pricepi, e cam scump sa manaci vesnic la restaurant
Bună seară, de ce să n-ai nevastă? Nevasta şi copilul sunt cele mai importante daruri de la Dumnezeu, singura problemă este cu soacra dar treci peste.
O seară frumoasă!
Normal ca fara.
Desi sunt studii care confirma faptul ca barbatii insurati traiesc mai mult. Asta datorita faptului ca sunt trimisi la medic de catre consoarte.
Acum iti alegi si tu: putin si bun sau mult si prost.
Sfatul astrologului: NU te insura.
Cum simti tu nevoia, si depinde ce simte si partenera...dar in genral daca ai o anumita varsta nu cred ca ar trebui sa mai amani acest moment important din viata omului