anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e mai bine, sa ai multi prieteni sau putini? Eu am doar 2 la care as putea sa apelez si in miez de noapte daca e nevoie...Restul sunt doar pleava, adica asa de umplutura. Oare sunt prea singuratica? Voi cati prieteni adevarati aveti?

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Crd ca sunt in situatia ta... E mai bine asa...Stii ca ai putini dar buni, decat multi si cand ai nevoie de un sfata sa te trezesti singura...Cu 2 prieteni adevarati esti cea mai bogata persoana din lume!

16 răspunsuri:
| Munchkin a răspuns:

Prietenii sunt greu de găsit. Pentru mine ar fi ok să am doar 1, atâta timp cât mă pot încrede în acea persoană şi ştiu că e în stare de orice pentru mine şi invers. Sincer...nu am nevoie de mulţi prieteni, unul şi bun e de ajuns.

| Elly4all a răspuns:

Buna, nu esti deloc singuratica, daca nu a fost sa fie sa ai mai multi prieteni buni asta este, mai bine 2 decat niciunul! eu am tot 2 la care pot sa apelez si le spun orice.

| WhiteWings a răspuns:

Prieteni adevarati mai rar gasesti.mai bine putini si buni decat multi si "prosti" intelegi la ce ma refer.sunt de acord cu casiana : cu 2 prieteni adevarati esti cea mai bogata din lume!

| Jupiter a răspuns:

Eu n-am niciunul si nu ma simt singuratica.

| pepe a răspuns:

Eu nu am prieteni adevăraţi; Am în schimb amici, colegi sau cunoştinţe. Nu cred că eşti singuratică. O prietenie adevărată se încheagă mai greu, ţine de respect şi încredere.

| mikella a răspuns:

Nu cred ca esti prea singurica.pentru ca nu iti trebuie prea multi prieteni, ca mai tarziu pot sati intoarca spatele daca ai mai multi. e bine sa ai mai putini.Euuu...sa zic 2prieteni...care de fapt is cumnatii mei cu care ma mai sfatui.

| Gregory a răspuns:

Salutare! Si eu am o parere similara: cam tot ce este putin este si bun, si tind sa cred ca este un lucru general valabil. Nu esti singura, stai linistita. Multumeste-i bunului Dumnezeu pentru ei! Si eu am cativa prieteni adevarati, cat sa-i numar pe degete happy

| ellene a răspuns:

Sincer iti spun ca nici eu nu am prieteni adevarati... dar asta este, nu ma plang. Macar stiu sigur ca nu o sa ma dezamageasca nimeni.

| StarDust a răspuns:

La ce e bun sa ai 100 de prieteni daca niciunul nu este alaturi de tine cand ai mare nevoie? mai bine 2 si buni care sunt alaturi de tine, te sprijina te ajuta la nevoie si etc. parerea mea...

eh eu stau bine zic la capitolul asta. am 4 persoane pe care ma pot baza indiferent de situatie.si imi doresc. ca oricine sa aiba macar 2 persoane la care as apeleze la nevoie

| ---droid-kid--- a răspuns:

Eu am 6 prietene si 3 prieteni(ma refer la amici)big grinbig grin:
imi sunt de ajuns...stiu k ma pot baza pe ai la orice ora

| irensa a răspuns:

Hmmmmmm...esti o norocoasa...eu n-am asa gen de prieten la care sa pot apela in miez de noapte...deci respectiv am doar pleavasadasta ma doare... dar nu ma pling pu ca singura sunt o sceptika sh n-am incaredre in oameniwinking

| elenacata a răspuns:

Nu cred ca esti singura. e chiar foarte bine.mai ales daca sunt prieteni adevarati.

| sorin a răspuns:

Putini prieteni, dar multe cunostinte.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Esti norocoasa ca ai 2 prieteni adevarati, altii nu au nici unul...

| msgirl a răspuns:

Eu am doar o prietena adica mai am si altii... ne cunoashtem de la 2 ani si suntem de zece ani cele mai bune big grin este mai interesant asa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1, 2 persoana l care s ti sa vb lucruri personale.restul de distractiewinking

Întrebări similare