| gabriela a întrebat:

Cum e mai bine sa faci, dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului.1. Sa vina soacra in ajutor un an, pana la gradinita? 2. Sa platesti un babisitter + menaj, dar traiesti fara soacra in casa? Ce-mi recomandati?

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Eu il voi duce la o gradinita de la 6 luni, daca exista asa ceva la tine in oras merita sa-l duci. cat despre bona nu-mi place sa am pe cineva sa-mi umble prin lucruri si atat soacracat si mama lucreaza si nu ar putea sa stea cu copilul, si chiar daca ar putea nu mi-ar placea sa li-l las pe cap.

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Totul depinde de relatia cu soacra. Daca este o relatie calda este mai bine pentru copil pentru ca va fi ingrijit de cineva care il iubeste.Sunt si dezavantaje aici.Soacra este membru al familiei cu drepturi egale si deci va avea un cuvant de spus in toate problemele casei. O bona foarte devotata este greu de gasit, dar poate ai noroc.Nu stiu daca va fi de acord sa faca si menajul.De obicei accepta sa se ocupe doar de copil.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu ai spus si varianta de a-l da la cresa, eu asa am facut si nu imi pare rau.

| EUSIATIT a răspuns:

Daca ai bani ok dai bonei. dar parerea mea e ca atunci cind ai posibilitate sa te ajute cineva nu da cu piciorul. faci altceva cu banii dati bonei.[ete o parere ] tu faci ce iti convine. dar un sfat. esti mama da? ok nu uita ca vei fi si tu soacra si.intelege ce vrei tu dar fiecare mama isi iubeste copilul ca e baiat sau fata. numai atunci vei intelege relatia de soacra nora sau etc. ce tie nu ti place altuia nu i face.

| Lorelai a răspuns:

Eu zic ca prima varianta, daca ai in familie o persoana disponibila pentru a avea grija de bebe, de ce sa mai platesti babysitter?

| katala a răspuns:

Nu te-ai gandit sa trimiti copilul la saocra? Eu asa am facut si a fost bine, mai ales ca soacra nu statea foarte departe si puteam oricand sa ma duc sa-l vad, iar in weekend luam copilul la mine si o lasam si pe ea sa respire

| Ea12345 a răspuns:

Soacra e gratis, babisitter-ul nu.Insa daca stii ca soacra ta e cam,, rea de gura", ca va sta numai sa te bata la cap toata ziua, atunci reunta.
Viata cu siacra in casa e cosmarul oricarei fete. Daca angajezi o femeie care sa aiba grija de copilul tau, dar care sa ingrijieasca si de casa in lipsa ta, ar fi perfect!
Nici nu costa asa mult...Eu as alege varianta 2.happy

| eduardd a răspuns:

Depinde si de soacra, dar recomandabil babysiter.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io zic, daca ai o soacra buna, sa o aduci fiindca isi va iubi nepotica /lul si va avea mult mai bine, grija de voi.asta daca nu te impiedica cu ceva.baby-sitter doar daca e profesionist/a. dar si asa parca tot nu as avea incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de relatia pe care o ai cu soacra si de situatia ta financiara. Votez soacra mai ales daca si gateste bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soacra.
Bona poate sa-ti maltrateze copilul, sa-ti fure din lucruri sau chiar sa-ti fure sotul.
Nicio baby-sittera n-o sa-ti faca SI menaj!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti ramane tu cu el? Eu pe baietii mei i-am dat doar la grupa pregatitoare la gradinta si de fetita mea de 4 ani, la fel, ma tot ocup eu. Vreau ca ei sa creasca constienti ca sunt iubiti si importanti pentru mine, mai importanti decat cariera, banii, sa vada ca am timp sa ma gandesc la ce lucruri pot face ca se bucure sotul meu, sa o piaptan pe batrana mea bunica, ca am timp sa fiu femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti ramane tu cu el?Eu pe baietii mei i-am dat doar la grupa pregatitoare la gradinta si de fetita mea de 4 ani ,la fel,ma tot ocup eu .Vreau ca ei sa creasca constienti ca sunt iubiti si importanti pentru mine,mai importanti decat cariera,banii , sa vada ca am timp sa ma gandesc la ce lucruri pot face ca se bucure sotul meu, sa o piaptan pe batrana mea bunica,ca am timp sa fiu femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti ramane tu cu el?Eu pe baietii mei i-am dat doar la grupa pregatitoare la gradinta si de fetita mea de 4 ani ,la fel,ma tot ocup eu .Vreau ca ei sa creasca constienti ca sunt iubiti si importanti pentru mine,mai importanti decat cariera,banii , sa vada ca am timp sa ma gandesc la ce lucruri pot face ca se bucure sotul meu, sa o piaptan pe batrana mea bunica,ca am timp sa fiu femeie.