Indiferent cu necunoscutii si sufletist cu cine merita stiind ca e o persoana cu care ma inteleg bine.
Eu zic ca merita sa fii cand una cand alta depinde de momente. Eu ma consider un sufletist dar unul critic si uneori arogant sau cel putin asa par. Sufletist inseamna uneori sa fii si indiferent deoarece viata functioneaza cu ajutorul prioritatiilor.
Toata lumea pune suflet in ceva dar depinde cat de mult isi arata adevarata fata,
Buna!
Depinde de pers,de ex,daca e o rud de a ta apropiata,fara sa ti fii facut nimic,nu poti sa fii indiferent.
In general,e bine sa fii indiferent, asa e cel mai ok, pentru ca nu pui suflet si nu vei suferii!
Bafta!
E bine sa fii sufletist dar eu sunt o mare jigodie ca m-am tot saturat sa fac bine si sa am parte numai de lucruri rele
Indiferent.
Sunt sufletista si imi pare asa de rauuu ca-mi pasa de toate mizeriile
Echilibrul in viata e esential...inclusiv la chestia asta, trebuie sa fie o cale mijloc
Sufletist cu acei cativa oameni de care imi pasa cu adevarat, insa indiferent cu restul. asta nu inseamna sa nu respecti deciziile altora, sau sa te comporti arogant cu ceilalti, sau se le faci rau pentru ca sa ai tu chef, este ok sa ajuti oamenii, sa fii sufletist, insa nu o lua prea personal, daca esti foarte sufletist nu te astepta ca si ceilalti sa fie asa fata de tine.
Eu cred ca e mai bine sa fi sufletist deoarece cu cat esti mai bun si faci bine la altii Dumnezeu iti da la loc. Daca esti rau cu rau te va rasplati. Ai o viata asa ca traieste-o in veselie si pace cu toti. Eu sper ca sunt sufletista dar oricum in unele momente orice om mai poate fi indiferent.
Nu stiu exact cum ar trebui sa fi... poate o combinatie intre cele doua insa eu sunt f sufletista.