Viata e plina de responsabilitati.Vine vremea sa iei decizii si nu numai pentru tine! In rest e frumoasa daca stiti cum sa v-o faceti.Eu iti doresc succes si casa de piatra!
Apar tot felul de responsabilitati, inveti sa faci concesii, te lupti sa iti cladesti o casa si sa cumperi ce iti trebuie in ea, descoperi laturi nebanuite pe care nu credeai ca iubitul tau le are. Cand iubesti cu adevarat treci peste toate incercarile unei casnicii.
19 ani? Casatorie? Nici gand
Eu am ascultat un sfat pe care mi l-a dat mama si dupa care ma ghidez : Casatorita o sa fiu o viata intreaga.
Eu cred ca la 19 ani ar trebui sa-ti faci un rost, dar nu in familie, ci in cariera. Tu ce o sa lucrezi? Vanzatoare la butic?
Ca ...doar cu liceul. nºai sanse la mai mult. Sunt altii cu facultati care n-au de munca, d-apai fara.
Sau o sa fi casnica? Vrei sa stai toata ziua sa faci mancare, curat si sa te uiti la tv?
O sa plecati din tara cumva? Atunci o sa-ti fie de 10 ori mai greu.
Am foste colege care s-au casatorit asa ca tine. si dupa maxim 3 ani au divortat ...Au mai ramas si cu copii.
Eu zic ca, o casatorie se poate realiza la minim 25 ani.
Cand ai un serviciu, ai studiile terminate, stii ce vrei si ai gasit ce cauti.
Hai sa-ti dau un sfat pe care eu din pacate nu l-am ascultat
atunci cand o persoana, te face sa te simtii in al 9 cer ( cand faci dragoste) si cand il iubesti ca o nebuna atrunci sa te casatoresti
2 daca este om bun si este harnik are gandusrii de casa, ideii de-0a avea o gospodarie,,
asta e barbatul ideal
despre casatorie, eu dupa 10 anii ce pot sa-ti zic?
apare monotonia, plictiseala, iubirea e c-am seaca, dar important este sa poti depasii acele momente
casa de piatra iti doresc si sa fii fericita si iubita pup mihaa
Daca va iubiti treceti peste tot, nu lasati sa se puna soacrele intre voi. ascultati de sfaturile lor ca sunt utile, si casatoria e frumoasa si e binecuvantata de Dumnezeu, atunci cand vin si copii,. Dumnezeu sa va ajute sa fiti fericiti, si sa traiti bine.
Tot ceea ce vreau sa iti spun este sa nu ascultati ni unul de parinti sau de socrii.eu din cauza lor s-ar putea sa divortez.soacra si cumnata sunt dracu. iubitiva si respectati-va unul pe celalalt.nu uita-ti ca doar iubirea invinge totul.si asa viata e grea nu vo m-ai face-ti si voi.respectati-va si ve-ti fii uniti.casnicie fericita iti doresc
Dacă vă iubiţi mult, căsătoria nu e o prostie. Cine spune aşa ori e un frustrat că nu a avut noroc de dragoste, ori nu ştie ce vorbeşte.
Într-adevăr, nu lăsaţi soacrele să se amestece.
Casă de piatră şi iubiţi-vă muuuult!
Numai am soacra dar oricum noi ne vom muta singuri departe de parinti sper sa fie bine stiu ca e binecuvantata de Domnul. Un lucru nu inteleg de ce multi imi spun ca fac o prostie ca ma casatoresc acum...etc.Nu inteleg eu am 19 ani si oricum nu conteaza asta. O data si o data tot treci prin casatorie.Eu sunt la ideea ca fiecare la vremea lui...
Dap aveti dreptate.Alti care sunt casatoriti nu de mult imi spun vai ca faci o prostie ca eu regret ca m-am casatorit la ani astia si ca n-am facut facultate sau alte chestii...deci mi se pare o prostie sa zica asta