| AnaWlm a întrebat:

Cum e viata dupa divortul parintilor? Ce se schimba si in ce mod? Incerc sa inteleg ce presupune asta pentru ca in mod inevitabil se va produce cat de curand si nu vreau sa imi afecteze viata,scoala,relatille cu prietenii. Multi cad in depresie. Vreau raspunsuri in special de la cei care au trecut prin asta, daca se poate. Multumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa duci dorul la cel care nu mai e langa tine dar exista vizite si vacanta sa stai mai mult cu celalalt. Daca aveai peste 18 ani treceai usor peste despartirea lor

| AnaWlm explică:

Am 17 si tot nu mi place situatia. Cu vizitele nu prea cred ca as vrea sa il vizitez pe tata.

| miruna1yuuki a răspuns:

Ai mei au divortat si a fost ingrozitor. Mi-a afectat viata sociala? Da. Am devenit din ce in ce mai emotiva si tacuta. Dar tot raul spre bine. Dupa cateva luni, lucrurile se vor calma si va fi mult mai linistit, cel putin asa a fost pentru mine! Totul se schimba, fiindca realizezi ca nu ai cum sa ii tii pe cei dragi langa tine mereu, ca la un moment dat toti pleaca pe drumul lor. Asta nu inseamna ca nu te iubesc, din contra! A fost greu, mai ales ca a fost anul trecut, in a IX-a, dar pana la urma am gasit prieteni cu care ma inteleg, si oameni carora le pasa. Nu e sfarsitul lumii, dar e greu la inceput! Multa bafta! Sper sa iti fie ma usor happy

| zurick a răspuns (pentru AnaWlm):

Ai primit mesajul meu?

| cameleonu05 a răspuns:

Doare ca dracu si e cel mai urat sentiment pe care o sa il intalnesti, dar in acelasi timp te intareste ca nimic altceva ...depinde si de tine.

| AnaWlm explică:

Multumesc pentru raspunsuri. Totusi, nu inteleg cum oamenii pot spune ca nu sunt compatibili dupa 23 de ani de casnicie si multe momente petrecute impreuna. Mi se pare o absurditate sa renunti la familia pentru care ai muncit toata viata, din motive neintemeiate.

| Sociopat a răspuns:

Daca ambii parinti sunt ok atunci va fi putin aiurea pentru ca te vei simti in mod indirect obligat sa il vizitezi saptamanal pe cel care nu a obtinut custodia. De asemenea, parintele care nu a obtinut custodia se va simti mizerabil pentru ca practic te obliga sa il vizitezi si va trai mereu cu gandul asta de vinovatie. Unul dintre parinti va incerca sa intre in cercul tau de prieteni, sa zic asa, va incepe sa-i placa lucrurile care iti plac si tie si va incerca sa-ti arate ca-i marfa. Divortul e aiurea rau.

| AnaWlm explică (pentru Sociopat):

Nu i chiar asa, tata lucreaza in strainatate intr un domeniu cu mult lux, de aici si pretentiile si schimbarea lui care duc la divort. Nu e mereu acasa, deci nu va fi o problema cu vizitele. Mersi pentru opinie!

| elena8952 a răspuns:

O sa ti fie dor de cel care nu este langa tine si daca lucreaza in strainatate este si mai rau petru ca nu poti sa vorbesti cand vrei tu cu acea persoana.o sa ti afecteze viata, scoala dar nu si relatille cu prietenii.