anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum este sa ai o sora?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Anca...ar fi minunat sa o mai am alaturi pe sora mea, dar din pacate a murit cand avea 18 anisad atunci ca un copil prost ce eram, nu am stiut sa o apreciez, saream la bataie, o jigneam si imi doream sa plece mai mereu de acasa, iar cand pleca in cantonamente, plangeam de dorul ei si abia o asteptam sa vina acasa, era frumos doar o zi, apoi urma calvarul, ea fiind mai mare ca mine cu 4 ani, nu imi facea nimic si ma lasa sa dau in ea, si astazi dupa 28 de ani de cand a plecat de langa noi, regret ca nu am stiut sa imi iubesc sora asa cum ar fi trebuit, bine e sa iti pretuiesti presoanele dragi atunci cand ii ai langa tine, ulterior, nimic nu mai are valoare...straight facemulta sanatate si sarbatori fericitehappy

| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Imi pare nespus de rau (cu toate cu nu te incalzeste cu nimic). Si ai foarte mare dreptate. Trebuie sa apreciem persoanele din viata noastra cat inca sunt langa noi.
Sarbatori fericite si tie ♥

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici pe mine nu ma incanta ideia ca acum regret, daca atunci nu am stiut sa imi pretuiesc sorastraight facestraight face azi as da orice sa o vad chiar daca ar fi si pentru o clipa.dar din pacate nu e posibil, si da-mi-as fi dorit sa mai am o sora, dar dupa moartea sorei mele, tata sa inbolnavit, si la 2 ani a murit si el, altfel o puneam la cale pe mama sa mai faca un copil...

| BRG a răspuns:

Este minunat sincer. Eu am o soră m ai mică cu aproape 2 ani decît mine eu sînt născut in 1978 in mai și ea este in 1980 in ianuarie, si ne intelegem bine, cind eram mici ne jucam impreună, toate lucrurile le făceam impreună, mama ne cumpăra aceleasi lucruri la amîndoi deși nu sintem gemeni.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Este foarte foarte enervant sora mea fiind mai mica cu 2 ani decat mine dar tot e enervanta si al 17 ani.Are prea mult tupeu fata de mine dar fata de gagicasu e mielusel.

| Holocaust a răspuns:

Din cauza incompetenţei din România, n-am avut şansa să aflu.

| toxik a răspuns:

N`ai vrea sasti crede`ma.mai ales daca este mai mkica decAT tine sad

| calinut1 a răspuns:

Depinde cum te intelegi cu ia adica ai si plusuri si minusuri cand ai o sora sau un frate. Plusurile sunt ca daca te intelegi bine cu sora poti sa i spui totul si ia iti va spune la fel si sa va dati sfaturi intr-e voi. Iar minusurile sunt ca parintii trebuie sa imparte dragostea la 2 sau cati frati sau surori sunt si imparte si banii si totul.

| AlysukaAlysuka a răspuns:

Mai eu am o sora mai mare.Dar e super tare.Deci poti(adica eu)sa ii ceri ajutorul in privinta imbracamintei etc etc etc.Super tare

| CrepăDulce a răspuns:

Buna. Nu pot sa spun cum este. Greu sau usor. Cand si cand. Eu am o sora. Eu sunt mai mare decat ea si cand am aflat ca am sa am o sora m-am cam suparat ca stii cum e cand esti singur, esti preferatul familiei etc. A aparut sora in viata mea. Cand a fost mica a fost foarte naspa, dar acum e mare si ma pot intelege cu ea uneori chiar foarte bine. Faza naspa e ca daca esti sora cea mare mereu vina va fi a ta. Na. ce iti mai pot spune. E fain ca nu esti singur uneori chiar e foarte fain sa ai o sora dar urasc clipele cand ma cert cu ea. Sper ca ti-am fost de ajutor. Craciun Fericit!

| anonim_4396 explică (pentru CrepăDulce):

Craciun fericit si tie happy

| TeManancCuNutella a răspuns:

Hey!
Foarte rau crying
A mea are 8 ani cred laughing, si sta acum pe mine crying.
Iti recomand sa nu ai o sora ca comenteaza la tot, tu esti devina pentru tot... sad
Dar fa ce vrei big grin
Bye kiss

Întrebări similare