Rade, bea si vorbeste la telefon. Acum e plecat in Romania si m-a lasat cu frigideru aproape gol in casa dar anul viitor ma mut in alta parte si o aduc pe maicamea cu mine (sant divortati)
Adica ce activitati ai cu tatal tau de craciun
Cind am ocazia sa-l intilnesc de Craciun, incerc sa-l mai scot dintr-ale lui (e prea correct si riguros) si sa-l fac sa se simta bine. Incerc sa-l conving sa inchida televizorul care sta pus tare pe un post oarecare, ca sa stam de vorba despre ale noastre, amintiri din copilarie. Sa-i inchizi sau dai incet TV nu prea tine. E curios foc ce mai cinta alde Hrusca (aceleasi cintece).
Il indemn sa mai lase regimul medical pentru ca nu se intampla nimic intr-o singura zi dintr-un pahar de vin si o ceasca de cafea. Sa se bucure de bucate, chiar daca e trecut de orele 18. Tata nu are probleme de sanatate dar tine regim doar pentru ca i-a spus doctorita de familie.
Uneori reusim sa utiam de obsesiile din timpul anului si sa depanam amintiri, sa discutam asa mai cu sens. Daca nu, nu ne ramane decat sa incercam anul urmator. Un tata de craciun e ca orice alt prieten de Craciun. Nu plingi pe umarul lui, ci, daca a fost inspiratie sa se organizeze o atmosfera draguta, acasa sau in alta parte, atunci te simti bine si tu si el.
De ce numai cu tatăl? Am si sotie.
E frumos. Mai ales, dacă te-ai obișnuit cu prezența lui, alături. Și enorm de trist, dacă îți lipsește. Când ai ambii părinți, casa e mai plină, atmosfera e mai caldă. Mama făcea cozonacii, iar eu cu tata împodobeam bradul, în Seara de Ajun. Nu știu cum să îți spun, dar parcă și bucuriile veneau din lucruri mărunte, iar Crăciunul ne prindea... zâmbind. Era o trăire unică. Nu degeaba se spune "trăiește clipa!", fiindcă ziua de mâine nu știi cum va fi... Acum, îi păstrez vii, în amintirile mele. Vor continua să trăiască în inima mea.
Crăciunul îl petrec, de câțiva ani, cu prietenii mei minunați. Suntem ca o familie mare și... unită.
Nu ești singurul care nu are un tată de Crăciun. Alții nu au o mamă. Iar alții nu au pe nimeni. Întreabă-i pe cei din orfelinate cum e...
Ambii parinti sunt extrem de importanti pentru mine si ii iubesc in egala masura desi nu mai sunt demult copil, este minunat sa fie in viata si sa ii pot vedea ori de cate ori vreau atat cat mai este posibil
Salut, este minunat sa ai un tata langa tine, barbatul casei, n-a se bucura cu familia de sarbatori, tu nu ai tata?
Nu am fost niciodata langa el cand facea pregatirile de Craciun, cand il vad o fac pret de 1-2 ore si in acel timp nu se intampla nimic special. Vorbim, ne certam si dupa plec.
Vb urât si nu ma apreciază. Daca vrei ti-l dau nici o problema. Serios vorbesc. Părerea mea mai bine fără tata decât unul ca al meu.
Un tata de Craciun sau o mama de Craciun nu sunt un scop in sine, asa, o aparitie iesita din comun.
Fiecare dintre noi are o serie de rude apropiate in schimb ce pe altele le-a pierdut. Sau traieste la distanta, asa ca nu se pot intilni.
Deci craciunul alaturi de un tata nu e in niciun fel mai deosebit decat cel alaturi de o alta persoana. Nu pierzi si nu cistigi nimic.
Foarte adesea, adunarea la un loc a rudelor de o sarbatoare sau in concediu nu e numai o bucurie. Psihologii stiu ca in astfel de situatii, rude care petrec impreuna cateva ore pe saptamana ajung sa petreaca impreuna o zi intreaga sau si mai mult. Dupa ce vraja dispare, apar la suprafata vechi disensiuni, nemultumiri. Incep mici sau mai mari certuri, tachinari etc. La unii s-ar putea foarte bine ca tatal sa bea ceva mai mult si sa-si ia la rost copiii, mama sa stea de birfa apoi sa traga de tata sa-l duca acasa. Tatii sunt si ei oameni iar idealizarile citeodata ne fac mai mult rau decat bine.
Depinde de fiecare dintre noi cum e sa petreci Craciunul cu niste persoane pe care ti le doresti.
Acum ca s-a dus Craciunul, iti doresc un An Nou fericit!