Nu depinde de tine..depinde de ei..imi pare rau pentru tine, dar in fiecare familie mai sunt momente cand parintii au neintelegeri... spune-le ca te deranjeaza certurile! bafta
Poti gasi unele artiole utile pe situl jw.org sectiunea cupluri. Oricum esti de apreciat ca te preocupa acest subiect, imi pare rau de situatie.
Eu pe ai mei i-am convocat in sedinta asa din senin si le-am spus ca nu ii mai suport.Sa gaseasca o cale sa se impace sau daca nu se mai poate..sa plece fiecare pe drumul lui.
Imi pare rau sa aud asa ceva,dar,asta este viata,grea,atat pentru parinti,cat si pentru tine!
Incearca,sa le spui,pe rand,fiecarui parinte,cat te afecteaza certurile tale. Daca sunt niste parinti responsabili,care sa-si dea seama,cat rau iti pot face,psihic,prin certurile lor,poate vor incerca sa ajunga la o intelegere,sa nu-si mai aduca reprosuri,unul altuia,in fata ta. Poate ei nu vor cu intentie sa poarte acele "discutii", dar de multe ori, frustarile unuia sau altuia, rabufnesc si se ajunge la adevarate tipete si poate batai.
Eu asa as face:as vorbi cu fiecare, separat!
Salut
Îmi pare rău că treci prin aşa situaţie. Sper că următorul articol să te ajute:
http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102008124
Cele bune.
Buna, Bogdy,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Buna Bogdan.Presupun ca esti destul de mic? Ce varsta ai?
Oricum... vreau sa iti explic ceva: mama ta si cu tatal tau se cearta.Ei fiind un cuplu ca oricare altul, este normal sa se certe si sa poarte dispute malitioase.Din ce motive se cearta? Si disputa continua spre acte de violenta? Sau acestia raman doar la cuvinte urate?
Orice s-ar intampla intre ei, TU nu trebuie sa ii lasi sa te afecteze emotional sau psihic.
Urmeaza sfatul lui pietrean si descurca-te! Esti puternic si destept nu? Asa ca ajuta si vei fi ajutat.Nu invers.
Da este adevarat sunt mic (12 ani) multumesc pentreu sfat.
Sal ar trebui sa stai de vorba unu cite unu in 4 ochi ar trebui sa le aduci amintirele cele frumoase si in niciun caz sa le aduci sentimentele rele. Fundita
anonim_4396 întreabă: