Pai si daca-ti place fata aia ce?! Du-te la ea daca-ti place, ca nu ai cum la comanda sa nu iti mai placa.
Si daca faci parte din LGBT ce? Conteaza sa-ti fie bine tie.
Ai facut f bine ca ai renuntat la acei baieti daca ti-a placut fata asta mai mult.
Deci da-i inainte.
A face parte din LGBT nu e infractiune, crima, nu faci rau nimanui, asa ca nu ai de ce sa nu vrei. Esti baiat sau fata?
Nu mai avea conceptia celor mai inchisi la minte despre LGBT. Si oricum nici nu se afla daca sunteti destepti.
Da,sunt fata și îți mulțumesc foarte mult numai că problema ii că o parte din mine vrea sa fie cu acea fata iar cealaltă efectiv își smulge părul din cap numai că sa fiu cu un băiat, adv e că eu am plăcut un băiat 10 luni dar acesta și-a bătut joc iar acum fiecare băiat care spune că vrea o relație cu mine pur și simplu viitorul meu cu ei e negru
Deci, tu incearca sa te deabarasezi de doctrina societatii care te-a indoctrinat fara sa vrei ca a fi LGBT, e nasol! Ca de acolo vine treaba ca nu vrei, lucra la asta si urmareste-ti interesul ca sa fi tu bine.
Normal ca, cu un baiat de intelegi mai naspa decat cu o fata, si asta am mai tot zis-o pe aici, fetele intre ele au gandirea cam pe acolo, pasiuni, dorinte cam pe acolo, amandoua vor relatie mai serioasa, nu unu se gandeste doar la f si celalalt vrea si ceva serios.
De aia si eu mi-as fi dorit sa fiu homo sau bisexual, din acelasi motiv.
Asa ca nu e problema. Insa sigur, asta nu inseamna ca, cu orice baiat viitorul e negru doar ca unu te-a dezamagit.
Ca daca nu faci ce simti ce castigi? Nu-ti face nimeni statuie doar ca te-ai luat dupa tembeliile lor din mintile lor inguste si din religia care a fost facuta de smecheri ca sa domine fraierii care cred in prostia asta, ca daca ar analiza treaba, s-ar prinde imediat ca e vrajeala.
Tu iti smulgi parul din cap ca nu constientizai ce ti-am spus eu acum, adica gandind "nu e bine sa fiu LGBT, e ceva rau", acum poate iti schimbi putin gandirea.
Pune-ti intrebarea "dar de ce ar fi rau?! Unde e problema?".
Fata aia are penis si si-a facut doar tranzitia fizica, sau si-a facut si operatia de schimbare fizic a sexului?
Toti suntem pacatosi si avem inclinatie in diverse grade spre toate incalcarile posibile ale cinstiintei, inclusiv lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex.Dar nu avem pacea constiintei decat atunci cand resoectam planul Creatorului si ne implicam sexual doar cu partenerul de casatorie de sex opus.Greseli comune si frecvente de relationare pot fi cauza pentru o ateacie mai mare pentru persoane de acelasi sex, de exemplu daca mama a dorit un copil de alt sex, acesta poate ajunge sa sinta ca e de sex gresit sau daca nu are o relatie profunda si implinitoare cu parintele de acelasi sex, copilu ramane cu o nevoie legitima neimplinita si cauta in continuare aceea relatie si poate ajunge sa o si sexualizeze.
Si eu in adolescenta simteam ca ar fi trebuit sa fiu baiat si am fost la consiliere crestina si am inteles ca a fost din cauza ca mama mea si-a dorit foarte mult sa fi fost baiat.Am ierdat- o si am accrptat adevarul ca sexul mau e dat de organele sexuale cu care m-am nasxut, i-am multumit ca El sw bucura ca sunt fata si am celebrat feminitatea mea si am exoerimentat o vindecare profunda si definutiva.Ma gandesc cu groaza ca daca ma incuraja cineva in aceea directie as fi putut rata fericirea unei familii binecucantate de Creator, copiii, etc.
Cu așa ceva te naști asta ești cu Adevărat nu poți schimba ce ești cu Adevărat și cine ești cu Adevărat.
Sunt și eu o fată lesbi și te înțeleg că din cauza oamenilor din țara asta care te judecă tu că să fii pe placul lor vrei sa te schimbi. Nu contează părerea altora, fii tu cum vrei. Eu am ajuns să fiu lesbi cam din același motiv cu al tău, am avut relații cu băieții și jur că fiecare a fost una fake, tu doar fii tu însuți și lasă partea aia din tine care spune că mai bine cu băieții, așa am pățit și eu și am trecut peste.Totul depinde doar de tine, tu alegi cum vrei sa fii, nu alții și cum am zis, mai bine lasă acea parte din tine care zice că mai bine cu băieții. Nu știu de tine dar eu după ce am luat această decizie sincer sunt mai fericită deoarece cumva am o relație cu o fată?
In general fetele cu ferele se inteleg mai bine decat cu baietii, aia ai altele in cap, ele altele, plus ca multi baieti sunt si mai rai in general fata de fete care-s mai cuminti.
Pai pana si la pat nu se prea inteleg, unu isi da drumul in 4 min, fata are nevoie de mai mult.
Fetele intre ele se inteleg mai bine si aici.
Daca esti fericita asa ca ai o relatie cu o fara, este foarte bine.
Pe mine nu m-a interesat niciodata parerea altora, am facut ce e mai bine pentru mine atat timp cat nu faceam rau altora.
Salut draga mie nu imi plac persoanele homosexuale dar daca tot asa vrei sa faci posteaza online un s**tape, ajuta multe persoane sa isi recapete increderea si astept un link?! Noi sa fim sanatosi!