Daca respectivei fete ii plac glumele tale, va rade automat probabil.Nu trebuie sa incerci tu sa te dai in spectacol in fata ei numai pentru a impresiona-o, pentru ca se observa chestia asta si uneori pare penibil.Deci,fi cat mai natural! Si alege glume care crezi ca o pot amuza
fundita?
Pai nu vreau sa sune a rautate dar. stii vreo gluma buna? si mai important, stii sa spui glume? nu toti se pricep, sa stii. Poate ar fi bine sa va duceti sa vedetiu o comedie, daca vrei s-o amuzi
Cum poti sa faci o maimuta sa cante? cum sa intrebi asa ceva? glumele tale sunt cam nesarate, de aia nu rade. cum o faci sa rada? nu ai cum.hipnotizeaz-o eventual.(ma tot mir ce-i in capul tau) cum o zis si denisa.nu te mai da in spectacol si fii u bufonu k esti al naibii de enervant si nici dracu n-o sa te placa! fii u insuti, fii cat se poate de u. fara mistori, fara glume nesarate, negandite, care ar putea supara pe cineva. just.u! bafta!
''Sarmant si carismatic'', oa, mi se-amesteca gandurile instant.
Am vrut sa fiu si eu "deep", dar nu prea mi-a iesit. ahahaa
Nu, nu, esti pe calea cea buna. Deep, deeper, deepest (p-asta o stiu din filme)!
Throat?
Asta voiam sa zic, ma uit prea multe la filme.
Hehe, ti-am zis ca le prinzi bine.
Nu poti face pe cineva sa rada la glumele tale decat daca ele sunt cu adevarat amuzante
petroneladiva882882 întreabă: