| dizzie a întrebat:

Cum fac sa am incredere din nou in persoana iubita, cu toate ca ea nu-mi da motive ca ar avea pe altcineva, si n-am prins-o cu nimic sa zici ca mi-ar da de gandit...eu numai am incredere in ea, inainte aveam acum nu stiu?

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu ai prins-o asupra faptului, nu-ţi dă motive să crezi asta dar tot tu eşti cu "batman batman".
Aşa cum le critic dur pe fătucile cu prejudecata "e băiat, e normal să fie tentat să meargă la altele şi eu trebuie să-l ţin sub papuc". Ei bine, la fel te critic şi eu pe tine pentru că rişti să constaţi că e super-corectă cu tine şi tu să-ţi forţezi controlul asupra-i şi mai rău să faci şi să o pierzi într-un final.
Depinde, desigur, şi cât timp aveţi împreună.
Oricum, câtă vreme în mod realist nu ai motive să crezi asta, deja cred că eşti paranoic.
La naiba, în viaţă niciodată nu eşti 100% sigur de nimic, prin urmare nici de persoana iubită. Şansa să te înşele poate fi la fel de bine 0%, 1% sau 100%.
Câtă vreme nu-ţi dă niciun motiv, nu te stresa.
Eu am nişte criterii foarte dure când îmi aleg femeile şi, prin urmare, dacă am ales-o de obicei am toate motivele să am încredere că nu mă înşeală dar la tine? Nu cumva ai ales-o doar pentru că "arată bine" şi cam atât? Dacă-i aşa, acea atracţie a cam dispărut şi cam gata.
Dacă e "persoana iubită" mi-e greu să cred că aşa brusc apare neîncrederea dacă nu-ţi dă motive.
Gândeşte-te bine şi eventual revino cu o întrebare cu mai multe detalii. Salut!

| candycarrie a răspuns:

Ai grija, sa nu ajunga chestia asta prea departe, sa nu o pierzi. e ok sa fi putin gelos, dar pana la o limitablushing nu cred ca ai dc sa-ti faci griji dar ai putea sia spui ca iti e teama sa nu o pierzi si o iubesti mult.la inceput poate nu erai obisnuit cu ea, si asa, acum iti pasa mai mult. mi se pare dragut, doar sa ai grija:*

| Hombre a răspuns:

Incepe sa slabeasca iubirea. Sfaturi nu pot sa-ti dau, totul tine de simtamintele tale.

| alexa_4370 a răspuns:

Eu cred ca esti prea indragostit de ea si t gandesti prea mult la asta. daca ea ti-a zis ca nu este adevarat atunci crede-o si iubeste-o. nu pierde nici o secunda :X

| rex_2081 a răspuns:

Eu cred ca ori ai gasit o alta(fata) ori esti exagerat de gelos. Un pic de paranoia poate?

| Goofy77 a răspuns:

Hotul neprins negustor cinstit
parerea mea

| gloria a răspuns:

Am aceeasi problemahappy daca gasesti ceva interesant spune-mi si miesad oare suntem paranoici?

| raisssa a răspuns:

Comunicarea poate rezolva multe probleme...

| MmS_4429 a răspuns:

Ai devenit cam geloshappywinking cred ca ar fi bine sa ii spui astastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema nu este ea ci este ce vrei matale.Nu stii deocamdata dar vei afla.Succes.

| lorredanna a răspuns:

Stiu cum este. Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea, sa i spui absolut tot ce te macina si probabil ea te va lamuri.cred ca tii prea mult la ea si iti este frica sa nu o pierzi. cel mai bine pentru amandoi este sa discutati.mai cred ca esti si nesigur pe tine si pe calitatile tale.bafta...