"Am realizat ca esti prea buna pentru mine, ingerasule. Tu esti asa buna si eu o pramatie ordinara.Nu te merit.Nu.Am sa plec. Iarta-ma pentru tot"
Durerea e oricum inevitabila in aceste cazuri si cel mai de bun-simt e sa fii direct si sincer cu ea. Astfel, ii vei alunga orice sperante desarte de viitor, care ar face-o sa sufere mult mai mult. Nesiguranta, intrebarile fara raspuns ranesc mai mult (pe durata mai lunga) o femeie decat adevarurile spuse scurt si clar.
Felul in care un barbat alege sa se desparta de o femeie spune multe despre caracterul lui. Majoritatea, temandu-se, procedeaza las: dispar deodata, nu mai suna, nu dau nicio explicatie. Fii curajos si macar ea nu te va dispretui ca ai fost un las.
Curaj!
O va durea oricum, dar fa-o cat mai repede daca nu mai tii la ea. Ii va fi greu si probabil va plange, va incerca sa te mai tina langa ea, dar explica-i frumos si bag-o in seama si dupa. O despartire nu inseamna "relatie terminata", deoarece pe langa o relatie de iubire, mai exista si cea de prietenie. Fi-i prieten, ajut-o sa treaca peste asta, glumeste cu ea.
Ce sa o doara ma?
ii spui ca relatia numai poate continua ca parinti tai spun sa te concentrezi mai mult pe scoala decat pe fete. ai 11 ani nu? cel putin asta reiese din numele tau.
Ar trebui sa ii spui nu direct ca ar putea sa o doara, fii ff atent si alegeti cuvintele pe care ii le adresezi ei cu mare grija, spune-i ca relatia voastra s-a racit si ca nu mai puteti continua daca asta e adevarul...
Succes!
sper ca te-am ajutat
Cel mai bine i-ai spune sincer si direct ca vrei sa inchei relatia. doare pe moment, insa e de 1000 de ori mai bine decat sa gasesti fel si fel de scuze.
Hei! Daca fata tine la tine o va durea, nu ai ce sa faci...eu zic sa-i vorbesti frumos, sa nu`i spui direct "vreau sa ne despartim", sincer nu stiu cum ai putea sa o faci, imi pare rau, nu am mai facut`o de mult timp, daca ma intrebai acum 8-9 luni iti dadeam o lista intreaga cu astea...deci,vorbeste`i frumos si ar fi mai bine sa-i spui fata in fata da` nu in public, pussy si bafta >
Pai, nu cred ca se poate asa ceva, daca sunteti apropiati se va supara orice ai spune, dar eu zis sa ii spui motivele si cred ca e mai bine asa decat sa o inseli.