| Floricaflori a întrebat:

Cum fac un baiat sa ma placa la fel cum il plac eu?
Dau funda mare

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ai cum.

| Felys a răspuns:

Nu exista asa ceva, nu poti schimba pe nimeni dupa bunul tau plac, aici ori te place ori nu, poti tu sa faci orice, daca lui nu ii inspiri admiratie mai bine renunta

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.

Ca zice daca ai afla ca un baiat oarecare ar pune aceasta intrebare gandindu-se la tine? Crezi ca ar gasi vreo formula magica sa te faca sa-l placi?

| intermision1 a răspuns:

Nu poti sa faci pe cineva sa te placa exact cum doresti tu. Din experienta mea eu cred ca tu trebuie sa fi o persoana integra si modesta. Daca doresti o relatie amoroasa de ocazie ai putea sa-l inviti la un suc sau sa intri in vorba cu el. Nu e greu sa faci asa ceva. Nu stiu ce fel de placere vrei din partea lui, dar daca iti place de el, ai putea sa te imprietenesti cu el si sa-ti menti o limita in ceea ce priveste bunul simt. Pentru ca multi percep mesajele pe care le transmiti, este indicat sa fi o persoana modesta. Daca doresti o relatie stabila si un partener autentic eu zic ca tu sa dovedesti niste calitati bune, manierate si daca se dovedeste ca opusul dovedeste contrariul, nu se merita. Daca simti doar atractie fizica din partea lui si atat dar nu vad specificat exact ce dorest, dar presupun ca intrebarea ta se refera mai degraba la o relatie. Sau ceva serios. E ceva normal sa iti placa de altcineva. Este in firea noastra. Imprietenestete cu el, intra in vorba, vezi ce inclinatii are ce fel de baiat este, dovedeste-i ca esti o fata autentica si rara. Vezi tu ca ce se aseamana se aduna. Esti o persoana la fel de evoluata precum celalalt o dovedeste sau esti o persoana fara incredere in sine? Ce se aseamana se aduna. Cu cat esti o persoana mai evoluata, dezvoltata din toata punctele de vedere, cu atat mai mult ai sansa sa intalnesti o persoana la care nici nu visezi.