| SElenaAlina a întrebat:

Cum faci barbatul de langa tine sa se lase de alcool si sa te asculte?

Răspuns Câştigător
| beautifullie a răspuns:

Daca te iubeste renunta la vicii care duc la pierzanie. daca nu, alege bautura in locul tau. Trebuie sa intelegi ca nu poti schimba un om. El e pur si simplu ceea ce-si doreste

| SElenaAlina explică (pentru beautifullie):

Din pacate pentru mine nu cred ca se va schimba...va trebui sa imi vad de viata mea la un momentdat.

| beautifullie a răspuns (pentru SElenaAlina):

Cunosc sentimentul asta. imi pare rau pentru tine

37 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ofiintă a răspuns:

Fiecare cat poate, minuni nu poti face, singura schimbare el poate sa si-l faca daca vrea desigur! Daca te iubeste va incerca daca nici macar nu te asculta va trebui sa faci tu pasi spre a-ti gasi o persoana pe care o meriti!

| SElenaAlina explică (pentru Ofiintă):

Din pacate la aceasta concluzie am ajuns si eu....eu nu beau nu fumez, iar el o da dintr-un viciu in altul. Daca nu se schimba se pare ca va trebui sa il schimb cu altcineva.

| neutrino a răspuns:

Nu ti-a spus mama ta ca un barbat poate fi oricum, numai betiv sa nu fie, pentru ca de asta nu se va vindeca niciodata?

| SElenaAlina explică (pentru neutrino):

Nu laughing)

| neutrino a răspuns (pentru SElenaAlina):

Acum stii si indiferent ce se va intampla negativ de acum incolo, nu-ti va da dreptul sa te plangi. Daca ti-ai dori alt viitor, ai pleca urgent de langa el. Este timpul sa te gandesti si la tine, nu numai la el.

Acum nu pot pleca de langa el, din cauza anumitor probleme, dar sper sa se rezolve peste cateva luni si sa pot pleca.Pentru ca sunt multe alte probleme in relatia noastra...iar cea mai mare problema sunt parinti lui.Vor sa faca numai ce zic ei.

| neutrino a răspuns (pentru SElenaAlina):

Cu cat vei amana mai mult, cu atat iti va fi mai rau. Sper ca stii ce doresti sa faci. Amanarea-i moarte sigura!

Stiu ce vreau sa fac, doar ca e in avantajul meu din alte puncte de vedere sa mai astept cateva luni.

| Felys a răspuns:

Nu poti, crede-ma, eu stiu perfect de bine ca este imposibil sa mai determini un barbat sa renunte la alcool cand deja e invatat, mai renunta tu la el ca e mai sigur, e la bautura nu va renunta din contra cu anii e posibil sa avanseze spre si mai rau

| SElenaAlina explică (pentru Felys):

La inceput, doar la petreceri punea alcool in gura...iar acum in fiecare zi.Sunt sigura ca ai dreptate cand spui ca cu anii probabil se va agrava.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pleci de langa el.

| SElenaAlina explică (pentru anonim_4396):

laughing da, doar ca in momentul de fata va trebui sa mai indur putin

| Demonull a răspuns:

Divortezi.desi eu nu m-as lasa de alcool pentru orice femeie. hihi
Si acum lasand gluma la o parte..hm porti o discutie cu el, ii spui ce te deranjeza(totusi cand l-ai luat nu ai vazut ca e super betiv? de curiozitatea)daca e un alcoolic gen 10/ 24h in bodega..imi pare rau pentru tine daca nu exista vointa tu nu ai ce sa-i faci.Insa,mult noroc

| SElenaAlina explică (pentru Demonull):

Nu sunt casatorita cu el, la inceput nu era asa...nu il pot numi alcoolic, de exemplu bea in jur de doua beri pe zi...dar pe mine ma deranjeaza acest lucru, si chiar daca i-am spus pare ca nu ma ia in seama.
Ms de raspuns

| Demonull a răspuns (pentru SElenaAlina):

Atunci cred ca exagerezi. daca omului ii place asa si tie nu.pa-pa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SElenaAlina):

Nu ştiu de ce ai pretenţia ca tu să fii singurul lucru pe care îl iubeşte. Se ceartă cu tine, te bate? Dacă nu, două beri nu strică. Dacă vrei să se abţină de la ceva ce-i place pentru că îţi zgârie ţie retina, atunci sper să-ţi dea una peste bot. Meriţi.

| SmokeyEye a răspuns (pentru anonim_4396):

Prietenul meu, când l-am cunoscut, făcea sală, mergea la Biserică regulat, nu fuma, consuma alcool doar la ocazii. Eram în liceu... Acum e la master, lucrează şi Duminica şi singurele lucruri care le face regulat sunt consumul de bere şi fumatul. Dar cu mine nu s-a schimbat, se poartă la fel, mă iubeşte. Ne-am despărţit odată iar când ne-am împăcat, condiţia a fost să nu-i mai zic să renunţe la ceva, altfel şi-ar fi găsit alta. Culmea, dacă fumez eu o tigară, nu-i convine, nu mă lasă iar când ieşim undeva, nici nu mă întreabă ce beau, vine la masă cu o Timi pentru el şi un suc natural pentru mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SmokeyEye):

De ce scrii biserică şi duminică cu litere mari?

| SElenaAlina explică (pentru anonim_4396):

Esti cam tampit in gandire laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru SElenaAlina):

Eşti tu proastă făcută grămadă. Ai pretenţia să fii tu aerul şi pământul. Nu eşti.

| SmokeyEye a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă scriam cu sh si tz si k sau uitam de cratimă, eram crticată, oricum. Dacă din tot paragraful acela, asta e cea mai bună remarcă a ta...Ce pot spune? Mesajele offtopic le accept pe privat şi chiar răspund la ele, hai să ne limităm aici în a răspunde domişoarei Elena cu privire la întrebarea ei. Şi ca să-ţi răspund totuşi, cred ca am scris aşa din cauza educaţiei ce-am primit-o în şcoală. Dacă am greşit, poate doar gramatical. Moral, Sunt LiBeRă sĂ MĂ exPRim Cum aM eU CheF Şi SpeR sĂ Fi înŢeleS mai Mult DecÂt imPortanŢa MajusCuLeLoR În răSPunsul MEU.

| SElenaAlina explică (pentru SmokeyEye):

E ciudat cum un barbat la inceput e aproape perfect iar cu timpul isi da arama pe fata.Prietenul meu nu tine cont de mine doar cand increrc sa ii deschid ochii, cand iesim se poarta foarte frumos, mi trage scaunul la masa, imi deschide usa, etc.Dar asta nu e de ajuns...eu nu vreau sa am o familie langa o persoana care o sa dea banii pe alcool in loc sa ii cumpere ceva propriului copil.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SmokeyEye):

Nu aveam ce să înţeleg din răspunsul tău, din moment ce tu mi-ai relatat ceva ce nu cerusem. Asta mi s-a părut cel mai demn de comentat. Faptul că scrii biserică şi duminică cu majuscule, din moment ce nu te referi la B.O.R, ca să scrii cu literă mare, că de, e instituţie. Ai fost la vreo şcoală de călugăriţe sau ceva? Eu n-am învăţat aşa ceva la şcoală.

Foarte tare raspunsul SmokeyEye, big grin. Cred ca esti mult mai inteligenta decat sa te cobori la nivelul lui.Lasa-l sa comenteze aiurea ca la felul cum gandeste sunt sigura ca nu a dat prea mult la scoala din moment ce nu stie ca Dumnezeu se scrie cu litera mare.

| SmokeyEye a răspuns (pentru SElenaAlina):

Noi avem o nepoţică şi când ia prietenul meu salarul, prima dată mergem şi îi cumpărăm botoşei sau alte hăinuţe, abia apoi mergem la bere. Nu aveţi vreun bebe în familie, să vezi cum se poartă cu el? Eu ar trebui să fiu geloasă, pe ea o ţine mai mult în braţe.
Îmi povestea tatăl meu vitreg despre tinereţile lui (s-a însurat târziu) că beia mult, ieşea cu băieţii iar serile de beţie sunt cele mai tari amintiri ale lui, din anii 80. În anii 2000 a învăţat să schimbe scutece şi acum, dacă îi dai o a2-a bere, se îmbată. Odată cu vârsta vine şi responsabilitatea. Unii o dau în extreme, şi ajung rău, dar pentru asta trebuie să existe o cauză, o lipsă în viaţa lor, ca să-şi găsească refugiul în alcool. Cu o femeie cumsecade lângă ei, nu vor ajunge rău.

Copii in casa nu avem, dar avem prieteni care vin in vizita si au un bebelus...se poarta frumos cu copii.Eu cu prietenul meu ma port normal, ii fac toate poftele trebuie doar sa imi ceara si eu ii ofer.Atat i-am cerut sa nu mai bea, dar vad ca nu are de gand sa faca ce l-am rugat. Poate se schimba cu timpul sau poate nu, dar daca nu se schimba nu vreau sa ma trezesc la 30 de ani langa un betiv.

| Daemonicium a răspuns (pentru SElenaAlina):

Nu am zis nimic de Dumnezeu, puişor.
Da, Dumnezeu se scrie cu literă mare, dar nu din adoraţie religioasă sau pentru alt motiv trepanat, ci doar pentru că numelele personajelor dintr-o carte, fie ea şi de poveşti cu şerpi vorbitori şi virgine care nasc, se scriu cu literă mare. Şi Harry Potter scriu cu literă mare, deci şi Dumnezeu. Sunt egali, nici mai mult, nici mai puţin decât nişte personaje.
Şi sunt fată, btw. Doar pentru că mi-ai dat ignore pe celălalt cont, nu denotă decât prostie din partea ta. Laşo.

| SladeWilson a răspuns:

Unele fete amenintau cu despartirea.

| SElenaAlina explică (pentru SladeWilson):

Amenintarile in fata unui barbat nu au efect happy trebuie sa treci la fapte ca sa te creada.

| SladeWilson a răspuns (pentru SElenaAlina):

Pai dai avertizmentul, si daca continua treci la fapte. Daca mai ai nevoi de ajutor idul meu este cata.pretty

| SElenaAlina explică (pentru SladeWilson):

L-am avertizat deja...iar el are mult prea multe defecte din pacate ca sa se mai schimbe.Tu ai trecut printr-o situatie semanatoare?happy mersi pentru ajutor:*

| SladeWilson a răspuns (pentru SElenaAlina):

Da am avut si eu o experienta la fel. Tot am vorbit ca relatia sa fie OK si ce nu imi place si ca vreau sa il am mai mult timp mai apoape de mine dar el nu ma intelegea. Poti sa imi dai add ca ti-am lasat idul.

| nursa a răspuns:

Daca ti cat de cat la el si nu vrei sa pierzi un om din cauza viciului "2-3 beri ''. atunci accepti situatia. Daca ti la el dar te si dispera situatia incerci sa '' ii propui '' sa renunte la viciu in favoare ta. Daca nu ti la el te poti folosi de acest ''viciu '' ca sa scapi de el. Dar daca vrei ca un barbat sa te asculte desi n-o face, nu mai incerca, nu o va face niciodata big grin.

| SElenaAlina explică (pentru nursa):

Nu am fost si nu o sa devin acum genul de persoana care accepta situatia incalcandusi toate principiile.Nu sunt genul de femeie care se leaga la cap daca o doare tongue