Ii poti da motive sa va despartiti dar nu il poti face sa nu te mai iubeasca Asta se va intampla in timp dupa ce relatia voastra se va termina.
Vrei sa ramaneti prieteni sau sa te urasca?
Daca vrei sa te urasc...cupleaza-te cu cel mai bun prieten al lui... vorbeste urat despre el... fa tot ce iti sta in putinta sa sufere.
Daca vrei sa ramaneti prieteni... spune-i ca cel mai bine pentru tine...este sa nu va mai vedeti.si daca te iubeste asa cum sustine...sa te lase in pace...sa iti vezi de viata ta...pentru ca simti nevoia sa inchei capitolu asta din viata ta...si sa te apuci de altul care sa nu-l includa. Nu ii starni amintiri .pentru ca asa chiar nu te va uita deloc.Fi rece cand ii zici chestia asta. Spune-i ca a fost o etapa frumoasa din maturizarea ta... dar... s-a terminat. Daca vrei sa te uite de tot...evita-l.Nu mai iesi cu el sau cu prietenii lui.si gata
Succes! :*
Pur si simplu il eviti si pana la urma isi va da seama ca nu are rost sa mai insiste si daca nici asa nu merge ii spui verde-n fata.
UFFF! Ciudata intrebare! Multe fete isi sa fie iubite si se intreaba cum sa ii faca pe baieti sa aiba aceste sentimente fata de ele. Iar tu... Vrei contrariul...Bine,poate ai si tu dreptate. Exista unele situatii cand dragostea unei persoane se transforma intr-o povara pentru tine. Ce sa zic? Ar trebui sa te gandesti daca esti suta la suta convinsa ca vrei acest lucru.Si daca da, atunci transforma-te intr-o scorpie, poarta-te cat mai urat chiar daca nu iti sta in carater si fara sa ai remuscari ca il vei face sa sufere. Poate ca nu o sa mearga de la inceput, dar in timp iti garantez eu ca se va scarbi de tine.Si deci, nu te va mai iubi.De la iubire la ura e doar un singur pas! Tot ce faci insa trebuie sa fie calculat.Ai grija sa nu te afecteze mai tarziu pe tine.De exemplu, daca esti in relatie cu el, nu incerca sa il inseli doar pentru a-l indeparta. Posibil sa ai si tu de suferit mai tarziu.Mult noroc!
Nu il evita (asta poate fii cel mai enervant lucru, intalnit de regula la femei) si spune-i ca nu vrei sa fii cu el si gata.
Nu cred ca ai cum sa-l faci sa nu te mai iubeasca. poate doar sa va despartiti.pentru ca el te poate iubi chiar si dupa ce relatia voastra s-a terminat.asta tine doar de el, nu poti sa faci pe cineva sa te iubeasca sau nu.
Mai nushu multe fete isi doresc sa fiu iubite iar uh.......sincera cred ca nu te-ai gandit bine cand ai pus intrebarea asta.:-p
Am ajuns pe acest site tot cu problema asta...nu stiu cum sa-l fac sa ma urasc, sincer chiar asta imi doresc...nu il merit...si cred ca nici el pe mine...se poarta frumos.imi vorbeste frumos. dar cateodata atat iubire te face sa urasti chestia asta...nu stiu ce sa zic...eu m`am gandit la varianta sa ii spun ca s`a terminat si gata... dar... faza cea mai nasoala este ca imi este frica de ce o sa urmeze...telefoane,plansete,mesaje...dar trebuie sa fim tari.sa nu ne lase inima la chestile astea...mai rau este ca poate o sa patzim si noi la fel...si atunci o sa fie mai urat... sper sa nu.eu iti doresc mult succes oricum, si mie la fel :pe sper sa reusesti!
Esti fraiera pentru cea ce tu vrei sa faci ca el sa nu te mai iubeasca, pentru ca multe persone/femei vor iubire adevara de la un baiat/barbat, tu nu sti cum sa-l faci sa nu te mai iubeasca si eu sunt disperata ce sa fac ca baiatul de care imi place mie si al si iubesc sa ma placa si el si sa ma si iubeasca pe mine.
Stai sa-ti spun aurelia si eu am 9in spre 10 si si pe mine ma plac 2 baieti ei nu-s frumosi unu este mai mic decat altul dar intr-un fel imiplace sa ma placa pentru ca pe o colega de-a mea o plac nebuneste dar ea asa pretinde ca ei nu-i place sa fie asa in centrul atentiei si asa ca incerc sa o fac *dezgustatoare*ca sa nu o mai placa pe ea ci pe mine nebuneste si iti dau un sfat sa nu cumva sa-l ignori pentru ca o sa te placa si mai mult fi si tu ca si el (isistenta)si daca ii va placea spune-i clar sa te lase odata in pace ca nu-l suporti si nici macar intimitate nu poti sa ai de el si apoi pleaca furioasa de acolo
SUCCCESSS