Hai sa fim seriosi, cati baieti din ziua de azi iubesc naturaletea? Sunt foarte rari acesti baieti. Incearca sa te aranjezi mai mult sa te dai pe langa el, sa glumiti impreuna. Gaseste un subiect comun cum ar fi fotbalul si intereseaza-te putin de echipa lui preferata. Alta data ii poti spune zambind: ia spune cam ce planuri ai pentru sambata, si cheama-l sa va plimbati prin oras. Asigura-l ca mai vine cineva ca sa nu zica ca va duceti ca cuplu, dar daca el iti spune ca vrea sa fiti singuri e mult mai bine. Fi putin mai indrazneata, daca nu risti cu castigi. Nu pierzi nimic daca de exemplu il iei cateodata in brate pe la spate zambind pur si simplu intrebamdu-l ce face. E simplu.
Nu poti face pe nimeni sa te placa. Ori te place din propria initiativa, ori nu te place. E putin cam ipocrit sa faci pe cineva sa te placa, trebuie sa fii tu insati, daca nu te place nu se merita sa te agiti, gasesti altii la care va fi reciproc.
bafta!
Trebuie să fii drăguţă cu el, să îi fii o bună prietenă, să discutaţi diverse lucruri şi să ştii ce aveţi în comun. Evită să atingi subiecte neplăcute pentru el.
Fiecare cu parerile lui
Hai sa fim seriosi, cati baieti din ziua de azi iubesc naturaletea? Sunt foarte rari acesti baieti. Incearca sa te aranjezi mai mult sa te dai pe langa el, sa glumiti impreuna. Gaseste un subiect comun cum ar fi fotbalul si intereseaza-te putin de echipa lui preferata. Alta data ii poti spune zambind: ia spune cam ce planuri ai pentru sambata, si cheama-l sa va plimbati prin oras. Asigura-l ca mai vine cineva ca sa nu zica ca va duceti ca cuplu, dar daca el iti spune ca vrea sa fiti singuri e mult mai bine. Fi putin mai indrazneata, daca nu risti cu castigi. Nu pierzi nimic daca de exemplu il iei cateodata in brate pe la spate zambind pur si simplu intrebamdu-l ce face. E simplu.
Daca acel baiat te place din proprie initiativa tot este ok. Daca il faci tu sa te placa la un moment dat isi va da seama ca nu te place cu adevarat si se termina totul brusc. Bafta!
Cred ca te referi la ce le place baietilor la fete, nu? Mai bine ai intreba un baiat (de exemplu un prieten bun sau chiar cineva de aici, de pe TPU).In orice caz, FII TU!
Pai este foarte greu sa stii...asta incerc si eu sa fac da nu imi prea mai merge.Ar cam trebuii sa stai mai mult cu el si sa glumiti.Sa vorbiti si sa va distrati. Daca stai ca momaia nu faci nimic. Poti sa cauti diferite modalitati de exprimare cool.Desi nu iti poti schimba felul de a fi. Poti sa il iei prin surprindere.La ora de muzica sa canti ceva si sa te uiti la el.Ii dai ganduri si ar merge... Sper ca te-am ajutat.
Date la el si zi ca iti placede el si date la eu prindel undeva singur si zii ca iti place de el si apoi sarutal
Nu poti face pe nimeni sa te placa. Ori te place din propria initiativa, ori nu te place. E putin cam ipocrit sa faci pe cineva sa te placa, trebuie sa fii tu insati, daca nu te place nu se merita sa te agiti, gasesti altii la care va fi reciproc. happy
bafta!
Asta este raspunsul corect!
anonim_4396 întreabă: