| cristinna23 a întrebat:

Cum formulez un email catre diriginta, cum cum incep /continui/termin, e vorba de nelamurirea cu vacanta. help me + FUNDA si VOTURI.

Răspuns Câştigător
| NoSwear a răspuns:

Pai daca esti apropiat/apropiata de ea ii poti spune Hello, ca o formula de inceput.
Mai pe scurt ii poti face o mica "scrisoare", care sa sune asa :
Buna dimineata/ziua/seara ( depinde cand o trimiti )
Doamna diriginta, sunt cam nedumerit/nedumerita in legatura cu vacanta, stiti cumva exact cand se termina? La radio/stiri au anuntat ca se mai prelungeste cu o zi si nu sunt sigur/sigura. Ce credeti? Voi astepta un e-mail de la dumneavoastra.
Cu stima, Crissu23
Eu asa as vedea un email catre diriga mea thinking

9 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Incepi cu Buna ziua, continuui cu intrebarea termin cu La revedere.

| denysa9 a răspuns:

Pai i scrii:Bunna ziua doamna diriginta ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos am si eu o nelemurire in legatura cu vacanta. Daca ma-ti putea ajuta as ramane dator va rog frumos.De la...

| Smk_3080 a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva special.
Vorbesti ca si cum ai vorbi cu un prieten dar trebuie sa nu faci greseli gramaticalehappy
Ex.: Buna ziua
Sunt(cum te cheama) cand venim la scoala?

| Smk_3080 a răspuns:

Nu trebuie sa zicem ca voi ca de ex.: NoSwear, Dody&Andreea(am o nedumerire), Iar sandita e cel mai stupid... nu trebuie sa va complicati atat trebuie doar sa o intrebati si sa scrieti corect
Si oricum cine se duce la scoala in prima saptamana...

| Andreea_6027 a răspuns:

Buna ziua. ma numesc... si va scriu deoarece am o nelamurire despre vacanta.(pui intrebarea). va multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba iti explic, nu ai capacitatea neuronala necesara pentru a procesa informatia! Se vede din postarea ta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu vacanta? Nu stii daca te duci marti sau miercuri? Sau despre ce e vorba? Daca nu ne scrii si noua ce vrei sa-i scrii, noi cum putem sa-ti dam exemple de formulare straight facestraight facestraight facestraight facestraight face?

| sandita a răspuns:

Pai cam asa.D-na Diriginta sunt elevul x imi cer scuze ca deranjez.Am si eu o nelamurire am auzit o stire la tv.ca se amana inceperea scoli, as dori sa-mi comunicati mai exact cand se incepe scola? O vacanta placuta in continuare, astept raspuns.Cu stima si respect al dvs. elev si te semnezi.

| stefania99 a răspuns:

Pai spui asabig grinoamna diriginta, eu am o nelamurire cu privinta la.(ce nu sti despre excursie)mi-ati putea spune va rog frumos...(ce nu sti)si termini asa :M
ultumesc