Pai daca esti apropiat/apropiata de ea ii poti spune Hello, ca o formula de inceput.
Mai pe scurt ii poti face o mica "scrisoare", care sa sune asa :
Buna dimineata/ziua/seara ( depinde cand o trimiti )
Doamna diriginta, sunt cam nedumerit/nedumerita in legatura cu vacanta, stiti cumva exact cand se termina? La radio/stiri au anuntat ca se mai prelungeste cu o zi si nu sunt sigur/sigura. Ce credeti? Voi astepta un e-mail de la dumneavoastra.
Cu stima, Crissu23
Eu asa as vedea un email catre diriga mea
Pai i scrii:Bunna ziua doamna diriginta ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos am si eu o nelemurire in legatura cu vacanta. Daca ma-ti putea ajuta as ramane dator va rog frumos.De la...
Nu trebuie sa faci ceva special.
Vorbesti ca si cum ai vorbi cu un prieten dar trebuie sa nu faci greseli gramaticale
Ex.: Buna ziua
Sunt(cum te cheama) cand venim la scoala?
Nu trebuie sa zicem ca voi ca de ex.: NoSwear, Dody&Andreea(am o nedumerire), Iar sandita e cel mai stupid... nu trebuie sa va complicati atat trebuie doar sa o intrebati si sa scrieti corect
Si oricum cine se duce la scoala in prima saptamana...
Buna ziua. ma numesc... si va scriu deoarece am o nelamurire despre vacanta.(pui intrebarea). va multumesc
Pai cam asa.D-na Diriginta sunt elevul x imi cer scuze ca deranjez.Am si eu o nelamurire am auzit o stire la tv.ca se amana inceperea scoli, as dori sa-mi comunicati mai exact cand se incepe scola? O vacanta placuta in continuare, astept raspuns.Cu stima si respect al dvs. elev si te semnezi.
Pai spui asaoamna diriginta, eu am o nelamurire cu privinta la.(ce nu sti despre excursie)mi-ati putea spune va rog frumos...(ce nu sti)si termini asa :M
ultumesc