Ție îți trebuie unul mai activ, să vă plimbați 2, 3 zile la munte, să beți un vin fiert, sa mergeți la un teatru, film, concert sau ce mai stabiliți în program zilele astea până la crăciun. Apoi vedeți voi
Esti si tu de vina ca ai stiut cum este el. Ai crezut ca se schimba; dar daca poti sa indrepti un copac care a crescut stramb, atunci poti indrepta si caracterul unui om.
Trimite-i un sms ca nu mai vreti sa fiti impreuna si gata. Orice raspuns inapoi folosesti functiile de blocare de pe telefon.
Scrie-i: "Am hotarat sa nu mai fim impreuna pentru ca nu imi placi, si asta face ca sa nu imi placa relatia noastra. Suntem oameni liberi sa ne traim viata cum vrem si cu cine vrem.
Voi accepta un singur sms daca vrei sa spui ceva, dar nu iti voi raspunde la el; dupa aceea te voi bloca. Dar nu voi accepta o relatie intre noi, chiar si daca te-am iertat."
Sa nu adaugi si sa nu scoti niciun cuvant din cele de mai sus. Daca te vezi cu el fata in fata sau la telefon, o sa va certati si iti vei strica dispozitia care mai exista. Daca ii raspunzi la sms-uri, iarasi o sa va certati. Ii scrii mesajul si nimic mai mult.
O iei asa, nu esti om de casa nici de masa. Am nevoie de cineva intreg la cap hai pa
Lasă băiatul în pace, monotonia nu este un semn de despărțire, sunt lucuri mai dificile în viața la un cuplu. El încă nu ia lucrurile în serios. Îi place probabil anumite chestii cu băieți, cluburi și ție la fel cu fetele etc. Omul nu are copii, nu este legat de tine, și cum se culcă cu tine o poate face și mâine cu alta, dacă s-a plictisit, e simplu.
De aceea ți-am spus că, căsătoria este importantă și un copil, pentru că lucrurile merg mult mai închegate și intervin principii familiare. Dar tu zi că ești prea mica, însă nu ești atâta timp cât te culci cu el și te-ai adaptat la principiile de familiie așteptând justificări după cum rezultă în comentariile tale.Prea multe nu ai ce să îi ceri dacă tu, nu ești organizată și zici lasă că eu sunt prea cutare... le fel gândeste și el.
"stransuri si asta pentru ca eu fata de tine nu ma blocam si chiar ii spuneam si ii enumeram ce nu imi convenea " - foarte bine ca ți-ai găsit nașul, trebuia să ți ții ciocu mic.
Trebuie tu sa s...i o p...a și sa nu mai faci pe interesantu pe aici.Si sa ai grija ca o dată o sa iti gasesti tu nașu ce sa iti de-a peste bot daca te mai bagi in seama si vorbesti rahaturi ca deja va cam sare c.uru in obraz la uni.
Sunt unele persoane ce chiar încep să mă calce pe bătătură si sa nu mai am rabdare. Tipi din astea ce capătă de batut acasa de la iubite sau neveste si vin sa se dea in stambă pe internet sunt destui dar m-am cam saturat sa se bage ca si musca in fundu calului.
Pur și simplu pleci. Dacă chiar îți dorești asta nu va fi greu. Trebuie doar sa te hotărăști. Probabil va fi greu la început din cauza obisnuintei dar apoi lucrurile vor întra în normal și probabil va fi mai bine. Pur și simplu când nu mai vrei sa fi cu cineva ii spui și pleci din aceea casa sau dacă e casa ta ii spui sa plece. Tu crezi ca trebuie neapărat argumente multe? Ii poți spune ca nu mai ai sentimente ca s au dus și nu mai ai ce face
Fugi mamica mancand nori. Nu ai ce sa faci cu asa specimen. Nu trebuie sa stai sa ii faci eseu despre motive. Pur si simplu nu mai simti, nu mai vrei si nu mai poti si punct. Nu trebuie sa te explici atat de in amanunt.
Cum adică "să-l faci să înțeleagă că vrei să vă despărțiți?"
Ce te mai interesează ce înțelege sau ce nu înțelege el?
Îi spui că te desparți de el și pa, ai plecat. Altfel ești victimă sigură. Și acum și de aici înainte. Vei fi tratată ca o sclavă toată viața.
După ce ai scris tu aici și felul în care pui problema, e clar că nu ești hotărâtă sau nu ai curajul să o rupi cu el.
Dacă se poartă atât de mizerabil cu tine, ar merita să pleci fără să-i spui, fără să-i dai explicații. Fi sigură că el va știi cu exactitate de ce ai plecat.
Ai curajul să o faci? Ai curajul să-ți repari viața ca să nu ajungi cârpa lui de șters pe jos?
Va veni o vreme când vei regreta amarnic ca ai fi putut avea o viață frumoasă lângă un om care te merită, te respectă și te iubește... dar tu ai preferat de frică și de slăbiciune să stai și să fi sluga unui mitocan.
Privește-te în oglindă și nu-ți bate și tu joc de viața ta, așa cum își bate el joc de viața ta.