Nu ai ce face. Este bunica ta si trebuie sa o accepti asa cum e.
Dar vad ca eviti sa spui si motivele. Te pune cumva sa faci treabă prin casă iar tie nu-ti convine?
Din nefericire, rudele NU ni le alegem, ci le mostenim asa cum sunt.
Ce vrei tu este imposibil, cel putin la anisorii astia cand esti minor si nu poti sa pleci de acasa, doar pentru un capriciu de copil, ca nu-ti suferi bunica.
Fii tu mai bun si intelegator ca sa-i arati bunica-tii ca esti diferit!
Bătrâni uneori pot fi mai dificili, iar tatăl tău ca și copilul ei ii va lua apărarea chiar dacă va vedea ca nu e în regula pentru ca tine la ea.
Încearcă și tu sa păstrezi distanta, sa ignori și sa fi rece.Te va lasa in pace pana la urma.
Dar motivele pentru care nu o mai vrei în viața ta, sunt întemeiate sau nu?
Sunt întemeiate. Și mama a zis că nici ea nu o prea suporta și acum nici soțul acesteia nu o prea suportă. Tata îi tot găsește scuze ca să mă înțeleg cu ea.
Trebuie să ne dai mai multe detalii ca să te putem ajuta!
Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău și lipiți-vă tare de bine. Iubiți-vă unii pe alții cu o dragoste frățească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.
Romani 12:9-10
Si bunicii mei sunt la fel! ba chiar ma blesteama si ma barfesc pe la spate, acum 7 ani erau mai normali la minte dar acum parca au innebunit numai gandesc deloc! cand ma pun la masa se uita in farfuria mea ma intreaba tot felul de prostii cauta numai subiecte de cearta. Faza este ca bunicii mei stau la mama acasa unde stau si eu acum si mai am o sora mica de 5 ani de care are grija bunicii, mama e ocupata cu serviciul si trebuie sa ii suport pe ei. Eu am casa mea dar inca nu i terminata, mai dureaza 1 an jumate si dupa scap! am 26 de ani si sunt si insurat. Singura solutie este sa te muti cat mai repede, daca esti minora n ai decat sa stai asa cu ei ca nu ai ce sa le faci, sunt batrani numai gandesc si cauta numai cearta.