Nu-i spui nimic, doar ii arati tu cum sa sarute si el isi va imbunatatii sarutul, in functie de cum va face placere la amandoi.
Buna.Spune-i ca esti curioasa sa mai experimentati si alte moduri de sarut.Ce nu face bine mai exact?
Daca nu saruta bine, va trebuie sa te multumesti cu ce poate el, pentru ca ala este felul lui dea saruta.
Ai 2 optiuni, sa accepti asa cum este, ori sa cauti unu care te saruta bine, adica sa te potrivesti la chestia asta.
E bun ca ai observat asta, nu trebuie sa fugi la prima ploaie, mai asteapta, ma vezi, mai observa, poayte o sa gasesti si alte incompatibilitati, apoi vei stii daca sa ramai cu el sau nu dupa caz.
Pt ca nu te saruta asa cum ai vrea tu, asta nu-i un capat de tara, daca doar asta e mai slabut la el, nu-i cum am zis ceva asa de grav.
Daca insa o sa mai descoperi si alte chestii ce nu-ti plac, o sa stii si fara suparare o sa te uiti dupa alt iubit
Dar cum am spus, trebuie sa stai cu cineva sa il cunosti mai bine.Sa ii spui ca nu te saruta bine, o sa se simta cam naspa, dar apoi o sai treaca.
Este bine ca te gindesti sa-i spui, pentru ca poate unia se pot schimba, sau corecta, zic si eu, niciodata nu se stie.
Asa daca nu-i spui, el crede ca totul este in regula.
Cum ii spui? Simplu si direct, cand stati de vorba sau cand va sarutati, ii spui ca trebuie sa mai exerseze nitel poti chiar sa-i spui ce sa faca, cum sa faca, cit sa faca etc.
Daca e din ala care fuge cand ii spui, ori nu recunoaste nicicum, va trebuie sa incepi sa te gindesti la altul
Nu poti invata p[e cineva sa se sarute, chestia asta ce cred eu te nasti cu ea, este ca un talent, ca o aptitudine, unia fac lucruri mai bine si usor, altii mai greu si mai putin bine.
Indiferent cit de mult lar invata cineva, nu o sa faca chestia aia asa cum te astepti tu.
Stiu f bine despre ce vorbesti, am intilnit si eu asa femei care nu sarutau bine, sau nu sarutau la ce ma asteptam eu, sau la ce sarutasem inainte
Tu stii despre ce vorbesc, cand te saruti cu cineva deja stii atunci pe loc cum sta treaba, din prima.
Banui ca esti profesionista la sarutat, si eu cam la fel is dar cum zic, nu toti oamenii is la fel, fiecare cu talentu lui, sau cu talentele lui.
cineva pe aici spune, ce tu saruti ca la carte? Eu asa cred, tu saruti ca la carte.
Ce cred eu? Cred ca cei care nu prea se pricep sa sarute is mai putini decat cvei care stiu, deci ai nimerit tu unu care stie mai putin.
Ii spui direct in fata dar fara sa il jignesti sau sa razi de el.
Cu trecerea timpului se va invata mai bine.
Dar si tu poti sa il inveti sa sarute mai bine.
Nu știu ce mă sperie. faptul că nu ai aceasta problema cu iubitul sau că te numești Alex?
Da tu oare o faci că la carte? Tu te crezi zeița sau ce!? Cu timpul o sa exerseze și o sa învețe, ia uite unde era perfecțiunea întruchipată