| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

Cum ii spun la maicamea ca am luat 5 in teza fara sa se supere? (fara chestia aia ca si colegii au luat note mai mici )

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Nu ai cum, fara sa se supere. Asta ar insemna ca deja accepta gandul ca baiatul ei nu este in stare de mai mult, ceea ce ar fi foarte dureros. Faptul ca si altii au luat note mai mici, nu-i o explicatie plauzibila pentru tine, si nici ei nu-i alinta durerea din suflet. Spune-i adevarul si cere-ti scuze ca i-ai inselat asteptarile.

6 răspunsuri:
| Ingerul00 a răspuns:

Spune-i ca profa ti-aa scazut special din punctaj(din nota)

| CarinaMariaRasniceanu a răspuns:

Spune-i ca o colega te zapacea si tot vorbea cu tine, dar tu nu o bagai in seama si apoi a vazut profa si a crezut ca si tu vorbestti cu ea, si apoi a scazut ambelor teste 2-3 puncte

| iulianr a răspuns:

Spune-i direct. Oricate scuze ai cauta nu are cum sa nu se supere. Poate este la o materie care nu iti pace si de asta ai luat nota mai mica. Oricum, nu e un capat de lume o nota mica. Poate anul acesta vei avea medie mai mica, dar anul viitor nimeni nu isi va mai amint. Nu stiu in ce clasa esti, dar sa stii ca la final notele nu prea conteaza...doar notele de la examenul national (ca sa intri la un liceu bun) si notele de la BAC. In rest sunt doar niste date pe care nu si le va mai aminti nimeni. Deci, spune-i direct ca ai luat nota 5 si asuma-ti acest lucru. Chiar daca se supara pe moment, dupa 1-2 zile nu ii va mai acorda importanta acestei note.

| Otaku007 a răspuns:

Pai ii zici asa mama scuze dar am luat la teza 5 imi pare rau promit ca o sa invat mai mult si nu o sa mai iau note mici

| Daniel_Feraru_1977 a răspuns:

Mama, a fost foarte grea teza.

| ywar a răspuns:

Mama, am fost o hahalera nenorocita, pe care nu o intereseaza catusi de putin cartea, ca tot ai sa imi dai tu bani sa imi iau BMW si oricum nu mai conteaza invatatura in ziua de azi.