| Xtreme554 a întrebat:

Cum ii spun unui baiat ca-l plac :/? un baiat pe care nu-l cunosc inca si nu ma cunoaste. si nu aveti prieteni comuni sau ceva de genul. Deci n-am de unde sa-i stiu facebookul sau mess-u. straight face ETCC.nu ma pot duce direct la el sa-i spun ca-l plac, mi-ar fi rusine.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu il cunosti...e mai complicat. Ati putea macar sa faceti cunostinta, stiu si eu...
Dar daca tie chiar iti place de el, spune-i in fata : "Imi place de tine", ca nu te omoara nimeni.
Te-ai gandit ca poate el gandeste la fel ca tine? Daca ii place de tine, nu iti va spune...asa sunt baietii, deci trebuie sa iti faci curaj...

God, vorbeam eu, care sunt intr-o situatie asemanatoare si care nu-i voi spune niciodata rolling on the floor
Oricum...bafta >big grin

| FrumoasaTa a răspuns:

Ce spui daca ii scrii un biletel ceva de genul " uitete in jur.fii atent la cine te urmareste mereu cu privirea si inima.Nu cauta c***r ca de astea-s la tot pasul.Mie imi place de tine asa cum esti.Acum iti ramine doar sa descoperi cine sint!

| Crissu3005 a răspuns:

Pai nu prea poti sa te duci asa dar poti gasi o modalitate sa faci cunostinta cu el. Cam cati ani ai tu?

| 4BubaNeagra a răspuns:

Intereseaza-te mai mult despre el, si gaseste activitati comune ( le poti face tu sa fie comune ). Daca nu tine asta, incearca sa te bagi in anturaju luiwinking mai departe o sa stii ce-ai de facut happy

| PasDeNom a răspuns:

Nu inteleg... Daca nu cunosti de ce iubesti? straight face

| Xtreme554 explică (pentru PasDeNom):

N am spus ca l iubesc.straight face Doar il plac. E o diferenta!

| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Pune-ti o colega sau o prietena sa vorbeasca cu el si sa ii spuna despre tine. poate daca vine el la tine iti va fi mai usor. happy

| Andrei_Lucian_1996 a răspuns:

Sfat din partea mea nu te duce la el si incepe sa salivezi fa-l pe el sa te vrea, sa creada asta, ca altfel te v-a crede o disperata sau v-a profita de tine

| Xtreme554 explică (pentru Andrei_Lucian_1996):

Si cum as putea face asta?thinking