Stii cum e,decat mai tarziu mai bine acum,adevarul doare dar este cel mai bine,i spui in fata ca nu simti nimic fata de el, nu il iubesti,nu il vezi ca viitor iubit si daca vrea ramaneti amici atat, asa era bine sa faceti toate, apreciez asta, nu sa ne bagati in zona prieteniei si sa profitati de timpul nostru, foarte bine faci
I-o spui dupa ce ii inghiti cuminte tot produsul intern brut si zimbesti frumos.
Direct, o sa supravietuiasca. E mai bine decat sa te joci cu el, sa il lasi sa incerce si sa te retragi cand crede ca reuseste. Eu personal as prefera sa mi se spuna direct. Cu cat mai repede, cu atat mai bine ca sa nu apuce sa isi faca iluzii.
Pe de alta parte e foarte probabil sa nu fie interesat de o amicitie cu tine, asa ca sa nu fii surprinsa daca se retrage. Nu e vorba de suparare aici.
Esti urat, esti naspa - dar imi place caracterul tau. Te bag in friendzone, ca asa se zice acum. Punct. Du-te-n visarea mea, daca nu intelegi. Nu vreau sa ne f@tem.
Te duci la el si ii spui din toata sinceritatea si din tot sufletul ca vreti sa fiti doar amici si ca sentimeentele tale fata de el sunt asa ca la un frate mai mic s-au mai mare dar totusi pastrati legatura si va ajutati cu un sfat reciproc cand vine vorba de relatii asa ca intre cunostinte. Si inca ceva ai mare grija cum ii spui si ai grija cum il ei la discutie ca nu cumva sa reactioneze altfel, nu uita noi baietii suntem mai prosti si mai sensibil emotional asa ca te sfatuiesc sa ai GRIJA.
In general, cand unui barbat ii place de tine iar tu ii spui ca vreti sa fiti doar amici, nici amici nu o sa mai fiti.
Si nu ai cum sa il ranesti, se raneste singur de prost ce ii (sunt barbat apropo), daca el se gandeste la tine numai ca interes de iubire, atunci va uita de tine odata ce ii spui asta, daca se gandeste la tine ca interes de iubire dar si ca un prieten bun, atunci va trece peste asta, mai usor sau mai greu.
Adevarul nu-l va rani niciodata, ba dimpotriva, il va vindeca.
Daca iti pasa de el, spune-i cat mai repede, natural, necosmetizat, exact asa cum simti.
Fix in fata! Daca are sentimente pentru tine, va avea de suferit oricum. Insa nimeni nu este de neinlocuit, nu te flata prea mult. Spune-i si gata!
Va trece peste mai devreme sau mai tarziu!
Dragoste cu sila nu se poate!
Cand o femeie spune ca "vrea sa fie doar amici" asta se traduce in "vreau sa ma folosesc de tine in timp ce mi-o trag cu altii, mai putin cu tine. Daca ai si cel mai mic dram de respect pentru el, ori ii faci un oralin semn de recunostinta dupa fiecare serviciu care il ceri ca prietena, ori ii spui frumos si direct ca nu va functiona intre voi doi si sa va vedeti amandoi de drum. "Ramanem doar amici" este o forma de exploatare josnica din partea ta. Daca cu adevarat vrei sa nu-l ranesti nu-i flutura posibilitatea de relatie/sex in fata ca sa-i faci sperante. Nu-l fa sa astepte ceva ce nu va veni vreodata. Nu faci decat sa trezesti repulsie din partea lui.
Corect,asa e,ele se folosesc de acesti catelusi,una chiar a recunoscut asta pe TPU, pentru ele barbati sunt obiecte de care se folosesc, hai ca unele ofera sex, astea mai smechere nimic dar vor timpul tau, cel mai pretios lucru este timpul tau
In primul si in primul rand, astfel de discutii trebuie duse cu multa atentie.Acest lucru trebuie spus neaparat in fata, nu prin mesaje si in nici un caz prin cineva. Daca o sa-i spui prin mesaje, atunci faci doar mai rau pentru ca e posibil ca el sa nu te inteleaga corect.Trebuie sa-i spui acest lucru cu multa atentie in momentul potrivit,sa-i explici ca tii la el dar intre voi nu poate exista o relatie de iubire,si ca ai fi foarte bucuroasa daca a-ti ramane doar prieteni.Da,e evident ca daca el te iubeste va suferi la inceput, insa tu incearca sa-i fii alaturi si sa-i arati ca iti pasa de el doar ca nu vrei ca intre voi sa fie ceva mai mult de cat o prietenie.E posibil ca dupa asta el sa te evite o perioada de timp, ceea ce ar fi si normal pentru ca a sta in preajma unei persoane pe care o iubesti dar care nu simte la fel, e dureros, insa cu timpul si el va intelege si cred ca va accepta sa fiti doar amici.Important e sa nu uitati unul de altul doar din acest motiv.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: