Un copil implica multa daruire, atentie, responsabilitate...etc
Trebuie sa fie o hotarare de comun acord, cand aveti tot ce va trebuie pentru cresterea si ingrijirea lui, cand sunteti siguri de sentimentele voastre, unul fata de celalat.
E usor de facut... dar foarte greu de crescut!
In duci prin locuri pe unde sunt o gramada de bebei...mergi in vizita la prieteni/rude care au bebei.Isi va da el seama ca iti doresti bebe si fara sa il bati intr`una la cap
Succes!
Pai nu trebuie sa-l convingi. Daca e sotul tau pentru ce v-ati unit destinele? Rodul dragostei intr-un cuplu este copilul. Nu aminati prea mult daca sunteti pregatiti pentru aceasta. Timpul trece in defavoarea lui si a voastra.
Cred ca nu ar trebui sa il convingi prea mult, daca nu doreste acest lucru insemna ca nu prea doreste sa isi traiasca restul vietii alaturi de tine, nu stiu de ce dar mie nu imi prea place placa asta cu implica daruire, responsabilitate, nu e momentu, etc, nu prea cred trebuie neaparat sa cronometrezi absolut totu si sa iti mai spun ceva; NICIODATA NU E MOMENTU CEL MAI BUN ALES, pentru ca de fiecare data trebuie sa faci altceva, pentru casa, cariera sau familie dar nu neaparat copil, pentru ca sa te trezesti la 40 si ceva cand nu se mai poate. Daca mie mi-ar fi spus cineva in tinerete acest lucru ar fi fost fericita pentru ca acum as fi avut copii. Dar cum imediat dupa revolutie toata lumea nu facea decat sa doreasca sa se realizeze am lasat mai deoparte aceasta preocupare si mai apoi m-am trezit ca nu se mai poate din punctu de vedere al sanatatii mele. Fa acest copil chiar daca mai se zburleste un pic parteneru, ii poti spune mai apoi ca ai incurcat niste date pe acolo iar cand va avea copilu va uita de acest incident, asta daca tu consideri ca el te iubeste cu adevarat si merita sa faci casa cu el. Mult sanatate si bafta.[daca ar fi trebuit sa aleg intre a ramane cu sotu si a face un copil si apoi m-as desparti, poate ma crezi nebuna dar as alege varianta de a face un copil cu riscu de a ma desparti apoi, copii cresc si drafostea pe care poti sa o ai pentru ei e mult mai mare decat dragostea partenerului ]
NU poti sa-l convingi de ceva in care el nu crede. Daca el este de parere ca nu este momentul acum nu are rost sa incerci sa-l convingi tu... pentru ca ASTA VREI TU. Nu e corect si nici ok. El poate NU VREA ASTA. Ce vrei tu nu trebuie sa fie mai important decat ce vrea el. Incearca sa-i argumentezi de ce crezi tu ca e bine sa se intample asta acum...si comapara cu argumentele lui. Daca el nu se simte pregatit sa fie tata...cam orice ai zice tu e degeaba. Gandeste-te cum te-ai fi simtit la 16 ani daca ti-ar fi zis cineva sa faci un copil... Nu erai pregatita...corect? Poate nici el nu e...acum
Daca nu este convins deja, i-as sugera intr-un anume fel ca ideea asta vine chiar din partea lui.
Barbatilor le place sa creada ca ei au avut IDEEA!
Trebuie sa gasesti un argument care ar putea sa declanseze in el dorinta, ideea ca un bebe ar fi ceva extraordinar pentru amandoi, avand in vedere ca te iubeste la nebunie.
La mine dupa primul copil mi-am mai dorit inca un copil si i-am spus LUI ca vreau un caine (dar stiam ce zice EL de o astfel de idee), iar EL a zis ca poate ar fi bine sa mai avem un copil.
La al treilea nu mi-a mai tinut nimic, asa ca am ramas la doi.
Mult succes!
Nu trebuie sa il convingi cu nimic, vine de la sine si iti lasa de inteles prin atitudinea si planurile pe care le are-aveti¿? trebuie sa vorbesti cu el deschis si totul trebuie tratat cu seriozitate pentru ca implica o foarte mare responsabilitate.parerea mea personala este ca nu trebuie PLANIFICATA venirea unui copil in cazul ca parintii sunt de acord de la un bun inceput. un copil trebuie dorit si nu planificat, in cazul ca unul dintre parinti nu este pregatit trebuie sa vorbiti despre viitorul vostru, ce implica si ce va asumati amandoi
Am aceiasi problema.Eu vreau si el nu. Fac 30 ani, el 29.Stam cu parintii lui... asta e argumentul ca inca nu avem casa noastra,,, si nu e cazul.Nu cred ca poate fi convins niciun barbat daca nu vrea. Poate nu vrea cu mine copil si e mai simplu sa gaseasca motive.Trebuie sa ne gandim si la asta.
Daca tu tii neaparat sa ai un copil, si mai ales cu el, consideri ca ai putea 'la o adica ' sa ai grija si singura de el, poarta o discutie cu el, si explica-i ca tu vrei acest copil, chiar daca el se va implica sau nu pe viitr in cresterea si educarea lui. sora mea, la 30 de ani, a decis, impotriva vointei iubitului ei, ca vrea un copil, i-a explicat, nu i-a cerut pentru ulterior nici un fel de ajutor, decat cel de a fi, atunci cand considera el, prezent in viata copilului. a facut copilul, in timpul sarcinii s-au despartit foarte frumos, in cond civilizate, iar acum tatal petrece mai mult timp cu copilul decat sora mea, desi nu sunt nici casatoriti si nici macar nu mai formeaza un cuplu. incearca macar sa il faci sa inteleaga ca MACAR TU il vrei, indiferent de viitorul relatiei voastre (trebuie insa sa crezi si tu in exemplul pe care ti l-am impartasit). bafta si curaaaj pentru ca femeile, cand isi impun ceva, reusesc de fiecare data.
Tatoneaza terenul si vezi daca e pregatit sa devina tata mergeti la prieteni care au copii, spune-i ca tu ti-ai dori unul si vezi ce reactie are! daca sustin ca inca nu e momentul te sfatuiesc sa mai astepti nuil pune in fata faptului implinit! nu cred ca iti doresti ca copilul tau sa vina pe lume nedorit de unul din voi! dar eu cred c a si el isi doreste la fel de mult ca si tine! sa fiti iubiti