Buna..nu poti, asa e felul lui asa sunt si eu si nimeni nu a reusit poate nici el ca si mine nu ar vrea sa fie asa nu ne putem abtine.
Banuiesc ca e suparacios dintr-un anume motiv^.^...O rezolvare pentru asta nu prea stiu.dar incearca sa eviti sa te porti in modul in care il faci pe el suparacios...Totusi daca vezi ca devine suparacios spune-i 1 compliment cv si nu va mai fi..la mine functioneaza mereu
AI putea incerca sa-l faci sa-si constientizeze reactiile si sa incerce sa-si dea seama ca sunt fara rost. Sa-si dea seama ca acest comportament subrezeste relatia. Daca nu intelege si nu apar schimbari, nu te condamna la suferinta dar nici nu ii reprosa lui nimic. E felul sau de a fi si trebuie respectat asa cum este. Tine la fericirea ta si rupe relatia. La inceput iti va parea rau dar va trece repede daca vei intelege ca a trebuit sa faci asta pentru a te proteja de suferinta. Nu trebuie sa-ti neglijezi fericirea proprie pentru altcineva sau sa faci sacrificii, altfel nu va exista echilibru in relatie : tu mereu vei face sacrificii ca sa ii faci lui toanele. Sunt destui baieti pentru fete la fel cum sunt destule fete pentru baieti. Totul tine de compatibilitate, de felul tau de a fi, si cel mai important lucru cred ca este comunicarea, sa spui deschis ceea ce simti si crezi fara nici o teama, altfel celalalt ar putea sa interpreteze gresit si sa apara neintelegeri.
Poate nu e suficient de matur pentru a nu se mai supara din orice.Sa fim seriosi! Numai copilasii se supara:ba ca le-ai luat jucaria, ba ca nu e cum vor ei, etc..treaba e ca tu l-ai obisnuit cu asta.El se supara iar tu te rogi de el.Ce inseamna asta? Hellooo, ai putin orgoliu. poate reusesti sa il schimbi.Ai doua variante:ori va despartiti, ori il schimbi.Pana la urma..suparaciosi gasesti oriunde:*bafta
Alexandragabriela93 întreabă: