Injura-i sau arunca cu chestii dupa ei!
Explica-le ca sunt doar jocuri si ca nu te vor influenta. Dar ce varsta ai?
Am 14 ani!
Nu te grabi cu jocurile alea, stiu, acum sunt foarte interesante pentru tine ca sunt fructul interzis. Ai toata viata inainte sa te joci, ai tot timpul din lume. Joaca-te mai degraba chestii pentru varsta ta, citeste, fa sport, asculta muzica, mergi in parc, iesi cu prietenii etc. Experimenteaza astea, lasa-le naibii de jocuri, ai timp si pentru ele.
Apoi, parintii tai au un motiv intemeiat sa nu te lase sa te joci, pentru ca acele jocuri te pot influenta pentru toata viata.
Eu m-am jucat pe la vreo 18 ani un AVP si desi au trecut macar vreo 10 de atunci, tot n-am uitat cat de groaznic m-am speriat cand din senin mi-a sarit un gandac din ala pe fata.
Nu te grabi, joaca-te altceva. Nu sunt atat de interesante pe cat crezi tu, crede-ma. Ma repet, ti se par interesante acum pentru ca nu ai voie dar asta e tot.
Nu inteleg de ce vrei tu sa joci jocuri violente, violența naște violență, asa ca cel mai bine ar fi sa ocolesti aceste jocuri si sa te indrepti spre jocuri educative pașnice din care ai putea invăța ceva bun.
Nu poti sa-i convingi, pentru ca tu esti micut si poti sa te scapi pe tine!
Parintii stiu ce-i mai bine pentru tine la varsta asta si de aceea ti-au interzis asa ceva! Bravo lor!
Jocurile cu violenta sunt daunatoare pentru minte. Te transforma intr-o persoana agresiva. Nu e bine pentru tine. Astfel de jocuri ar trebui interzise prin lege.
LOL Eu cand aveam 14 jucam Call Of Duty 2, FEAR. Battlefield 2 POP Two Thrones, ma duceam si la scoala, aveam si note bune, si nici nu aveam vreun comportament violent. Tipule, eu joc jocuri de la 10 ani, mai exact din 2001, pana in prezent. Si m-a influentat in nici un fel negativ, doar mi-a facut copilaria mai frumoasa.
Daca e sa vezi violenta, o vezi si in viata reala, pe strazi, la scoala, la televizor, peste tot. Nu doar pe calculator.
O sa incerc sa te ajut cu problema asta mica. Dar in privat. Nu vreau sa transform intrebarea asta intr-un chat.
15 ani am. Pe maica-mea nu o intereseaza ce ma joc. Ai niște părinți oribili, amice. pare rau pentru tine.
Vorbeste cu ei, dovedestele ca esti suficient de matur incat sa faci distinctia intre un joc si realitate.
Conteaza varsta pe care o ai. Pe copii ii cam influenteaza jocurile astea... Fratele meu mai mic se uita la "Eroi in pijama" drept pentru care toata ziua se crede Sopi, sare, alearga...
Mai demult ma credeam ninja sau karatist(a), drept pentru care ma luptam cu sora-mea si o incasam de fiecare data, iar mai apoi plangeam.
Daca te consideri destul de mare si "copt la minte" nu vad de ce nu.
Dar sa stii ca parintii mereu iti vor binele, au motivele lor justificate (in gand sau spuse) sa spuna "-Nu" propunerii tale.
Cei mai multi se joaca pe ascuns. Daca vrei cu atata inversunare sa joci, joaca! Dar pe pielea ta La urma urmei tu o caftesti daca parintii tai te prind si sunt suparati.
De obicei tatii te lasa, mamele nu prea; p
Am 14 ani si tata vitreg (mai e si rău) nu cred ca va merge
veronicafrumusica întreabă:
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: