| padalekilover a întrebat:

Cum imi creez un prieten imaginar?

9 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Incearca sa-ti traiesti viata in mod real. Nu ai nevoie de ceva sau cineva care nu exista in realitate. La ce ti-ar folosi? Nu vei primi un cuvant bun sau vreun ajutor de la cineva care nu exista. Sunt atatia tineri de varsta ta. Descopera un coleg/a sau vecin/a cu care sa te intelegi,sa va petreceti timpul impreuna, sa va ajutati la nevoie. Acum, nu stiu la ce fel de prieten/a te-ai gandit. Poate te-ai gandit la prieten/a ca iubit. Si mai rau. In cercul tau de prieteni sigur vei descoperi un/o persoana care sa te atraga. Totul se obtine in timp. O relatie necesita ceva timp. Asa ca, inarmeaza-te cu rabdare si incepi sa-ti cauti persoana de care simti ca ai nevoie. Succes si sa ne scrii ce-ai facut.

| XDarkAngel a răspuns:

Te simti bine?

| BiaBubulina a răspuns:

Si eu aveam cand eram mai mica. Deci iei un animal de plus si o foaie. Cauta un nume special de ex: Te gandesti la animalul girafa, iti place culoare roz si vrei sa fie mare : Girozia...si este si amuzant si dragut. Asa dupa aceea cand iti faci temele, il intreb pe e cu toate ca sti raspunsul, apoi zici : mersi si te prefaci ca dai mana cu el laughing e funny stiu Funda? Ps. creaza si uh

| Vrajitor a răspuns:

Incepi si vorbesti singur/a.

| TheBlackCrystal a răspuns:

Pai hai sa iti povestesc ce am vazut intr'un parc : era o etita care era la leagene si se preface ca da pe cineva in leagan.Stii ce caraghios arata ca pe deasuppra mai si vorbea cu "el" de fapt singura. Cede'ma ca prietenii imaginari nu folosesc la nimic, nimic, nimic.Mai bine iti faci prieteni adevarati pe care sa te poti baza la greu doar ca va fi ceva mai greu.Prietenii imaginari nu iti pot da sfaturi prea bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la casa Foster si adopti unul.

| logatcamembru a răspuns:

rolling on the floor facii ca nebuniirolling on the floor.vb singurrolling on the floor

| SweetySweet a răspuns:

Pai in primul rand Buna, si in al-doilea, De ce ai nevoie de un prieten imaginar? La ce te ajuta un prieten imaginar? Crede-ma ca la nimica. Mai bine iti gasesti un prieten/i adevarati din viata de zi cu zi, nu prieten imaginar. Asta e o chestia copilareascahappy

| RoseBlack01 a răspuns:

E simplu. Oamenii in general isi creaza aceste "personaje fictive" atunci cand nu sunt siguri pe ei sau cand au nevoie sa vorbeasca cu cineva, dar nu au cu cine. Dar probabil tu nu ai nevoie de un prieten imaginar daca ai pus aceasta intrebare. Insa, daca vei avea intr-advar nevoie de acest amic, il vei gasi. Acum nu ai nevoie si probabil esti doar curios(a) cum este. Pot spune ca este amuzant, dar mai bine tratesteti viata. Nu-ti forma o viata ireala deoarece greu vei scapa de ea.

Întrebări similare