Fiecare persoana se exteriorizeaza in felul ei, dar daca il vezi inainte sa consume alcol il poti ghici usor.insa atentie sunt persoane care nu se cunoasc cand sunt in stare de ebrietate.la fete e mult mai vizibil decat la baieti...incep sa vb aiurea adc le ia gura pedinainte, au o stare de rau, se inrosesc la fata li se micsoreaza ochii, vb mult si aiurea mai ales omul cand e beat spune adevarul, sunt multe fete si baieti care fac foarte urat la betie se leaga aiurea de oamneii, varsa, fetele se dezbraca danseaza etc.sau sunt anumite persoane care plang isi aduc aminte de unele faze si incep sa planga.fiecare persoana se desfasoara in felul ei.
Depinde cum se manifesta la fiecare, una rade alta plange, fiecare cu iesirile ei.
Uite, iti spun cum se observa la mine caci eu cand eram in liceu faceam cate-un show cu fetele de...nu-ti poti imagina.radeam foarte mult, spuneam bancuri porcoase, prindeam curaj si agatam tot ce imi placea, dansam, din cand in cand imi aduceam aminte de marea iubire si ma puneam pe plans, apoi ma gandeam ca viata e frumoasa si ca merit sa fiu fericita si ma puneam iar pe ras. bun, asta se intampla din cand in cand, nu era o chestie care sa se intample frecvent.ne faceam si noi de cap cand eram in vacanta ca in rest eram fete cuminti.
Fiecare are propriile sale manifestari. unele rad.si nu se uita bine.altele vb foarte mult