Apropiete de el,ia-ti inima in dinti si inainte,intreaba-l ceva despre o tema pe care va priveste pe ambii, daca iti raspunde cheama-l la disko, eu asa am facut si mi-a reusit de multe ori!
Pai in primul si in primul rand,este mai atent cu tine,mai apropiat... vorbiti mai mult,poate te invita la un suc,iesiti pe afara,vrea sa iasa cu tine,te suna,iti da mesaje,intra pe tine pe mess. Sunt banalitati,dar adunate iti da un raspuns clar la intrebare. Nu il intreba,daca ii place de tine, te va intreba el. Ca asa sunt majoritatea fetelor; asteapta sa ca baiatul sa faca primul pas, asa ca asteapta si o sa iti dai seama mai incolo.
1 daca e timid, se uita insistent l tine, iti zambeste, se inroseste, se balbaie vb prosti, incearca sa te impresioneze, se tine dupa tine, incearca sa afle mai multe despre poate chiar sa se impreteneasca cu pr tai
2 daca nu e timid, te ia in brate se tine dupa tine, face glume, te enerveaza nu te lasa in pace sa ia de tine, iti spune ca te place face rost de id tau sau de nr taw de telefon vorbeste cu prieteni lui despre tine iar cand treci pe langa ei se comporta ciudat isi fac semne rad tipa.etc
CA SA'L INTREBI DACA TE PLACE intai trebuie sa fi sigura ca si el te place, poti sa il intrebi p mess sa trimti o pr sau tuh sa il chemi undeva unde sunteti doar voi 2 ca asa de fata cu pr s-ar putea sa faca baza si ii spui.
anonim_4396 întreabă:
SongKangfan1 întreabă: