Eu as lasa sa treaca o zi, doua, trei, cate sunt nevoie fara sa fac NIMIC. La un moment dat se va sesiza ( pentru ca nu le place sa stea in jeg, doar ca nu le place sa faca ei curat) si isi va cauta de cearta. Atunci ii vei explica frumos ca, la fel ca si el, si tu esti obosita si vrei sa stai pe telefon sau pe laptop. Asa ca, dupa cum el a dat de inteles ca e normal, faci si tu ca si el: nimic. Vrea relatie si curatenie...sa participle activ sau sa iti dea salariu.
Simplu, dresat ca la catei. Vrea de mancare, sa puna mana sa faca si el ceva. vrea chiloti curati, sa isi spele sau sa ii foloseasca pe cei imputiti. 2 saptamani fara sa ii mai fii servitoare si sa vezi cum face singurel.
Îl doare în cot, dar el susține că te iubește, Povestește-i despre cele cinci limbaje ale iubirii printre care unul este timpul acordat celuilalt, ajutorul acordat celuilalt. Discută asta cu el pe un ton calm, dacă își iubește laptopul mai mult decât pe tine. Dacă și-a dorit în viață o iubită sau o servitoare.
Si eu am avut problema asta si probabil toate o avem la un moment dat.
Si fostului meu nu prea ii placea sa faca pana am devenit eu o crizata isterica si recunosc.Nu te sfatuiesc sa fi si tu asa da clar trebuie sa vorbesti cu el serios pe treaba asta.
Eu stateam atunci la tara si faceam treaba in casa de imi sareau capacele si el era obosit de la munca.Nu il condamnam, dar cand ajungea acasa si isi arunca hainele peste tot, se trantea in pat, nu isi spala farfuria era jale.
Explicai ce te deranjaza si ca daca o sa mai continue o sa ii lasi casa asa.
Il lasi fara sex. Nu faci sex cu el! Il lasi cu putulica umflata. Sa vezi pe urma ce face.
Oricum traiul in doi nu e floare la ureche si asta nu inteleg extrem de multi. De aceea se risipesc atat de multe relatii si ajung sa-si arunce cuvinte grele.
Ca barbat sa o ajuti putin e o chestie de respect sa-i zicem, dar nu mai are rost sa comentam aspectul asta.O varianta ar fi sa te bagi intr-o seara in pat pregatita de sex, iar când el incepe sa vrea tu sa-i spui simplu ca te descurci singura si-ai sa vezi ca dimineata il gasesti cum da cu aspiratorul prin sufragerie...
Sau il poti gasi tot pe laptop uitandu-se la filmulete, depinde cat e de ambitios.
Ca majoritatea dintre noi asa suntem...
Nu cearta, nu isterii.Un s.ex oral memorabil si oprestete inainte sa aibã orgsm, si spune "iubi ma ajuti si tu la treburi de acum încolo?", dupã un masaj la spatiuc si vezi ca te ajuta.
Asta ar funcționa la tine?
Probabil ca nu. Da Oricum parerea mea e ca ar trebui sa-l lase, chiar daca nu are pe cineva mai bun.
Solutia e simpla: daca tu faci bani mai multi ca el in casa, el ar trebui sa se gandeasca bine la cariera lui, nu sa stea sa fie intretinut. Daca el face mai multi bani in casa, tu trebuie sa te ocupi clar si de treburile casnice, sa compensezi pentru plusul de bani care-l face el. Daca amandoi faceti aproximativ aceeasi suma de bani si amandoi contribuiti egal, iar tu n-ai chef de treburi casnice, angajati o menajera. DAR nu pune un barbat sa faca treburi muieresti, nu fa asa ceva. Eu nu as tolera o secunda sa ofer relatie cuiva si tot eu sa curat sau sa gatesc si pentru ea. Mai bine stau singur. Sau, sunt dispus sa fac anumite chestii casnice, pentru sex la discretie, cand si cum vreau eu si sa nu existe scuze gen: "nu astazi", "ma doare capul" etc. Asta e solutia.
Daca vrei sa-l pui la treburi casnice doar ca esti tu o lady, atunci bine face ca te ignora si sta pe laptop, foarte bine face, si eu as face fix la fel.
Nu ma consider o lady. Nu-ti imagina ca pe el il pun la treaba si eu stau picior peste picior. Vreau sa facem impreuna, sa ma ajute. Sunt si hainele lui, si mancarea lui, si farfuriile lui etc ...nu doar ale mele.
Adica daca eu fac mai multi bani decat barbatul, el e cumva servitorul meu ca sa compenseze si vice-versa? WTF? Ce mentalitate mai e si asta?
Cam nicicum! de ce? fiindca asa e deprins el, sa nu faca nimic.
nu il poti schimba, sau accepti sau nu!
Incearca sa pleci. Nu definitiv, doar sa-i dai un impuls sa vezi daca merita. Daca nu vezi nicio schimbare dupa asta, atunci pleaca de tot! Inseamna ca iti pierzi timpul!