| aliely a întrebat:

Cum imi pot convinge fostul iubit sa imi mai dea o sansa? Daca va ajuta, el s-a lasat influentat de prietenii lui si nu vrea sa mai vorbeasca deloc cu mine.

Răspuns Câştigător
| iulik1994 a răspuns:

Buna aliely.eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.eu nu am mai vorbit deloc cu prietenul de 2 zile din cauza surorii lui.asta e.la influentat, si acum plang ca o fraiera.crying as incerca sa incerc sa-l fac sa vb din nou cu mine numai ca nu mai pot da de el.sad sa ai o zi faina!

4 răspunsuri:
| iulik1994 a răspuns:

Stiu ca nu te ajuta prea mult ceea ce ti-am zis dar poate asa te mai incurajezi si tu stiind ca nu esti singura.big grin

| iulik1994 a răspuns:

Ms de fundita.:*

| AndRa003L a răspuns:

Ii spuii intr-o pauza, daca esti la scoala, cand unul din prietenii lui nu e in clasa ca a patit ceva, si poate te va asculta. Daca te asculata, ia-l de barbie, priveste-l in ochi adanc si spun incet TE ROG...

| ana_8081 a răspuns:

Poate ca el nu tine la tine daca s`a lasat influentat de cei din jur sau poate pentru el conteaza prea multce cred alti... spune`i cand il vezi singur ce simti sau ca regreti cum s`a terminat relatia voastra si de aici o poate o sa incepeti o discutie si el isi va da seama cine este mai important pentru el tu sau parerile celor din jur bafta>big grin