| ʚiɞ_ʚiɞ_Iulia_1992 a întrebat:

Cum imi pot convinge mama sa imi cumpere un caine?

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai sa iti zic cum au procedat ai mei copiii, pentru ca eu nu eram de acord pe vremea cand locuiam la bloc sa avem catel in casa.
Ei asteptau sa ma culc, s-au sa plec la servici, apoi aduceau tot ce gaseau afara caini, pisici, in special catei micuti, cand veneam de-la munca, copilasii mei ii dadeau afara, si tot asa pana cand am cazut grav bolnava si a trebuit sa ma internez, apoi au gasit un pui de catelusa si au adus-o in casa, nestiind ca eu o sa mai vin si acasahee hee Cand am venit acasa peneasteptate, si am deschis usa cine credeti ca latra la mine si se gudura? puiutul de catel, nu va zic cum au reactionat copiii cand m-au vazut, au si sarit cu gura pe mine: sa stii ca Rituta face afara kk, noi stergem in urma ei, intreaba-l pe tata, si uite asa, m-am acomodat destul de repede si astazi nu pot sta fara catei love struck bine ca acum stam la casa deci am 3 bucati asa si ai tai parinti se vor obisnui cu ideea de a avea si un catel, chiar daca stai la bloc, dar tu trebuie sa fii convinsa ca poti avea grija de el, sa stergi, sa aduni dupa el, sa il scoti afara, SA NU ITI NEGLIJEZI TEMELE SCOLARE.
La un momendat nu copiii mei ieseau afara cu catelusa, cine credeti ca iesea acum afara cu ea? eu, mama care ma opuneam cu desavarsire ca nu e voie sa cresti un catel la bloc, uite ca de dragul copiilor mei am trecut peste tot O zi buna si iti doresc sa ai succes in dorinta tahappy

| T0T a răspuns:

O rogi frumos.

| maxbio a răspuns:

Ii poti spune ca o sa ai grija de el.

| TheCuteOne a răspuns:

Spune-i că ești responsabilă și că tu o să îl scoți dimineața să își facă nevoile. De obicei, asta le convinge pe mame. Dar dacă mamei tale nu-i plac câinii, nu prea cred că o să îți cumpere. Și încă ceva ce nu trebuie să uiți: Roag-o frumos și dovedește că îl meriți.

| piisycutzza a răspuns:

Mi s-a intamplat. spune-i ca esti responsabila, ca vei avea grija de el, ca o sa-l inveti sa nu faca mizerie si toate de-acestea

| ʚiɞ_ʚiɞ_Iulia_1992 explică:

Va multumesc pt.raspunsuri! Eu voi trece in clasa a 5-a si nu stiu cum as putea sa-i fac un program catelului daca voi avea caci mama mea a spus ca mai intai ma vrea responsabila si dupa mai vedem.Cum as [putea sa ies cu el si etc... tinand cont ca eu invat dupa-amiaza in clasa A 5-A. happy