Esti fata? super atunci! Pai,in cele mai multe cazuri tatal are o slabiciune pentru fiica asa ca eu te sfatuiesc, da-te bine pe langa el, linguseste-te, spune-i ca il iubesti ca e cel mai bun „tatic", fa ochii aia de catelus nevinovat si doar dupa ce vezi bine ca l-ai inmuiat complet intreaba-l dar foarte foarte subtil cum ar fi : „Tatii...ammm...il stii pe prietenul meu da? Bunica lui m-a invitat sa dorm de Pasti cu ei.Pot sa ma duc? Nu vom face nimic prostesc pentru ca vom fi supravegheati de bunica si parintii lui " sunt aproape sigura ca te va lasa
Pai le spui ca mergi la Inviere cu prietenul tau si mai ramaneti la o poveste cu prietenii si fiind o ora tarzie mai bine ramai la el pana dimineata
Le spui adevarul, ca doresti sa faci sex cu prietenul tau si sigur te va crede. Oricare alta varianta, ei vor sti ca este o minciuna. Asta nu inseamna ca vor fi de acord...
Pai asta e: nu vreau sa facem sex, doar sa stau cu el, atata tot Daca era vorba de sex o piteam face si fara sa dorm la el
Prietenul tau sta cu parintii?
E clar ca vrei sa faci sex.Dar incearca sa-i faci sa creada ca n-ai curaj sa faci...Ca in serialele alea, baiatul si fata vor, dar fetei ii e prea frica.Adica fa-i sa creada ca esti o inapoiata sociala. Sper ca te-am ajutat.
Cred ca stiu exact abordarea perfecta care ai putea sa o iei dar trebuie sa stiu un detaliu important...Esti fata sau baiat?
Sunt fata. prietenul meu sta cu bunica lui si suntem impreuna de aproape 4 luni. parintii il cunosc si bunica lui ma cunoaste si ea
Esti fata? super atunci! Pai,in cele mai multe cazuri tatal are o slabiciune pentru fiica asa ca eu te sfatuiesc, da-te bine pe langa el, linguseste-te, spune-i ca il iubesti ca e cel mai bun „tatic", fa ochii aia de catelus nevinovat si doar dupa ce vezi bine ca l-ai inmuiat complet intreaba-l dar foarte foarte subtil cum ar fi : „Tatii...ammm...il stii pe prietenul meu da? Bunica lui m-a invitat sa dorm de Pasti cu ei.Pot sa ma duc? Nu vom face nimic prostesc pentru ca vom fi supravegheati de bunica si parintii lui " sunt aproape sigura ca te va lasa
Păi dacă vorbeşti de mult cu acel băiat şi îl cunosc ai tăi, întreabă-i dacă te lasă să rămâi o noapte la el. În caz că nu merge, întreabă-i dacă poate rămâne el la tine. Dacă nu faci nimic cu el şi au încredere părinţii tăi în tine, o să te lase.
Explica-le cu frumosul.iai incet. daca nici asa nu merge..santajeaza-i ..nu stiu
Zi`le ca mergi la o prietena dupa Inviere. daca nu merge, frigele una cu tigaia`n cap
andamaynard întreabă: