| b3b3zapakit a întrebat:

Cum imi pot da seama daca ma iubeste? are grija sa ma imbrac, sa mananc... e gelos cand am decolteuri si nu suporta sa se uite alti la mine. cand dorm la el ma ia in brate, ma inveleste daca ma dezvelesc... ma include in planurile lui. Faza e ca eu nu mai am incredere in baietii (am fost prea dezamagita) si nu pot sa il cred cand zice ca ma iubeste. El nu e genul care sa spuna te iubesc ci sa demonstreze asta. eu am 20 el 26. multumesc

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te iubeste.Asta este clar.Incearca sa uiti dezamagirile vechi si ajuta-l si tu in privinta asta. Daca il dezamagesti nu ii va fi bine.

| RAY a răspuns:

Daca ai fost dezamagita e si normal sa simti o frica si o lipsa de incredere sfatul meu e sa fi spectica mereu, poate joaca teatru si vrea sex de la tine, ai grija sa numai suferi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci te iubeste, tu singura ai scris dovezile, dar problema e ca ai fost dezamagita si ai o teama.parerea mea e sa ascunzi ca ai fost dezamagita si nu lasa sa se observe asta.Cu timpul, vei capata incredere mai multa in el.Dar nu e mai tine si tu scai de dezamagire si uita-te cate face baiatul asta pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu timpul o sa treci peste dezamagiri si cel mai bine e sa le lasi in spate si sa te bucuri de ce ai. Tine la tine asa ca prinde si tu mai multa incredere si bucura-te de iubirea pe care o aveti big hug.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vad altfel toata treaba asta. Daca are grija sa te imbraci, o face tocmai ca sa nu fii prea decoltata.Cu mancarea e la fel – vrea sa te ingrasi ca sa nu se mai uite nici un barbat la tine.Nu-ti spune niciodata ca te iubeste…
E clar.Iar la faza cu ``invelitul`` in timp ce dormi – probabil ca noaptea opreste centrala ca sa mai faca ceva economie la gaze…
Asa ma gandesc eu.
Si cu aia ca te ``include in planurile lui`` - si pe mine ma tot bate mama la cap sa ma insor, c-o fata de preceptor, dar mai bine-o iau saraca, inimi mele sa placa(Fuego).
Scuze, dar nu stiam cum sa inchei.

| Alicezzz a răspuns:

Daca are grija de tine si te simti bine in prezenta lui si iti demonstreaza ca ii pasa de tine... deci te iubeste si cred ca vorbele nu isi au rostul, importante sunt faptele si ca iti arata ca te iubeste! Dar tie iti este greu sa crezi si sa accepti ca el chiar te iubeste si nu este ca ceilalti, in timp o sa te convingi!

| JustHappiness a răspuns:

Te iubeşte.

| TheLovelyGhost a răspuns:

Buna... parerea mea este ca el chiar te iubeste... si pr. meu se comporta la fel cu mine si stiu ce inseamna.

| Skyglory95 a răspuns:

Cred ca te iubeste prea mult doar din faptul ca ai specificat ca are grija de tine! adica ce alte dovezi de iubire vrei? cred ca faptul ca are grija de tine e cea mai importanta dovada de iubire!

| iuly92 a răspuns:

Pai daca face toate astea ce sa-ti mai zic.TE IUBESTE...nu e nevoie sa-ti zica non-stop ''te iubesc, te iubesc, te iubesc'' trebuie sa-ti demonstreze..si tu ai zis ca asta face...stiu ca e cam greu sa mai ai incredere dupa ce esti dezamagit o data, dar incearca si o sa vezi ce frumos va fi!

| cezarmarica a răspuns:

Nu cred ca te iubeste sad