Buna
Vei gasi acea jumatate care are si el un grad de handicap ca al tau...
O zi frumoasa sa ai
Doar daca iti imaginezi ca va veni cu cat mai mult te gandesti la ea cu atat mai repede vei avea parte de jumatate pentru tine, forma de a gandi pe care o ai decide daca vei avea sau nu asa ca tu esti responsabil, de deciziile vietii tale.
Pacolino daca nu ar fi acest handicap ce ar fi diferit?
daca te obosesti sa raspunzi da cat mai multe detalii >> ce/ cum ai face, ce ai spune, cand ai pune, cum te-ai vedea, cum crezi ca te-ar vedea altii, ce ai face diferit in alte domenii (gen scoala, credinta, incredere in tine sau altii, afaceri - cat de mici n-ar fi ele etc)
Nu stiu ce s-a intamplat de nu a aparut al doilea mesaj asa ca am sa incerc sa-l rescriu.
cati oameni fara handicap cunosti si care nu au facut si nu fac nimic cu viata lor? crezi ca un handicap te face cine esti? e adevarat ca schimba anumite nuante- felul cum te percepi, cum ceilalti te percep, atitudinea ta si a altora asupra ta...
uita-te la Micke Jager (nu stiu daca e scris numele corect) la succeul lui si cat de "atragator" e.
daca ai sa-mi raspunzi cu numere atunci fa aceste numere sa fie in procente, daca ai sa-mi zici ca jager e o exceptie atunci asta dovedeste ca se poate si exceptie ar putea fi oricine. ai grija incotro te uiti prietene ca intracolo te indrepti. daca te uiti numami la probleme doar asta v-ei avea, daca te uiti spre solutii spre asta te indrepti. nu e vb de gandire pozitiva ci doar de un pricipiu simplu. De ex. cat de bine si cat de mult ai putea merge in dreapta fiind cu privirea numai spre stanga? exact asta incerci sa faci. schimba chestia asta.
succes
Ar trebui să ai încredere în tine, și să nu mai lași acest „defect" să îți afecteze viața.
Pur și simplu, o gândire pozitivă va atrage o viață mai pozitivă. Gândirea e totul, știi, nu?
Tu îți creezi viitorul cu ajutorul gândurilor tale. Dacă vrei ceva, dacă îți vrei jumătatea lângă tine, fă ceva în legătură cu asta! Nu te mai ascunde după handicapul tău. Ieși la lumină!
In copilaria mea aveam o vecina care tot ca tine nu avea o mana si s-a maritat si a facut 4 copii, nu exista pe vremea aia masina de spalat, si nici toate modernismele care sunt acum, asa cu o mana si cu un ciot spala rufe la 4 copii,ei si sotului,deci tu chiar daca nu ai o mana am impresia ca nici nu iti prea place munca daca stai numai din banii de pensie,cu cealalta mana daca iti doresti poti face multe,mai am auzit de un barbat care sapa tot cu o mana de in se ingrosase si era plina de musti pentru ca se chinuia sa sape campul cu o mana,mai mult de atat,eu intr-un anumit moment al vietii mele am avut mana dreapta in ghips pentru ca mi-am fisurat un os,asa cu stanga nu m-am oprit din munca,am condus masina,am lucrat cu bormasina la servici si am spalat si vase cum puteam, mi se pare ca tie nu iti prea arde de nimic din toate astea daca stai si te plangi pe net, mai vrei si o fata fara handicap din ce am citit la raspunsuri, in felul asta nu meriti nici una cu handicap dapai una fara, osul la munca si apare ea si fata respectiva
Daca tot ti-a placut sa iti mai zic o vitejie de-a mea desi nici eu nu ma mai consider intreaga, acum 2 ani am facut o operatie de hernie de disc, e foarte traumatizanta si practic nu mai esti un om intreg, multe limite apar dupa o astfel de operatie, cu toate astea am o vointa de fier incat desi indicatia era ca 6 luni sa stau acasa eu dupa doar o luna am mers la servici,dupa alte cateva luni am facut treaba in gradina desi nu am voie cam toata viata si am continuat sa imi fac treburile aproape la fel ca inainte desi am dureri,deci nu poti tu sa imi spui mie ca daca nu ai o mana insemna ca trebuie sa fi tratat ca un handicapat si ar trebui cineva sa iti planga de mila,iti mai da si statul bani,ar trebui sa te ridici deasupra conditiei in care esti si sa faci cam tot ce poti sa iti imbunatatesti calitatea vietii,in fond sunt in lume boli grave, in care oamenii mor, tu fara o mana traiesti bine mersi, sunt orbi care muncesc si isi gasesc si jumatatea, tu nu ai nici scuza dupa parerea mea sa nu realizezi cam tot atat de multe cat si un om cu 2 maini valabile, important este sa vrei, sa ai ambitie si dorinta de a lupta pentru reusitele tale
Tot ce pot spune e RESPECT.
nu vreau sa fiu eu un judecator al altora dar pentru mine e uimitor cum pe unii e asa dureros ca au cum picior mai scurt sau mai stiu si eu ce ahndicap fizic dar nu am auzit foarte putini sa se planga ca nu sunt destul de destepti pe cat ar vrea, ca n-au destula vointa, ca nu/ nu pot invata pe cat le-ar place...
toate bune
Mai stiu un tip care are un picior mai scurt,nu stiu istoria lui dar a devenit un foarte bun mecanic auto,se chinuie saracul,se baga pe sub masini dar ii ies si bani,asa șontac șontac e foarte apreciat si munceste extrem de mult,ti-am zis,totul e sa vrei,nu trebuie sa te impinga nimeni de la spate,daca vrei se poate,poti face multe lucruri si doar cu o mana,si daca lumea va vedea ca esti capabil vor apare si ofertele,tu singur trebuie sa razbati din conditia de handicapat si sa devii o valoare,daca nu vei face asta nimeni nu va da doi bani pe tine,vei fi in continuare un barbat singur care isi plange de mila,eu sunt femeie si fac munca de barbat,lucrez la o firma de tamplarie pvc,sunt foarte priceputa si multi se mira ca sunt in stare de o meserie destinata barbatilor,eu nu iti voi mangaia orgoliul cum fac ceilalti useri,asa nu rezolv nimic, eu incerc sa te incurajez si sa trezesc siritul de lupta din tine, daca vrei sa ma intelegi bine daca nu, i-ati o batista si plangi in continuare, toate cele bune
Exista acel proverb care spune "fiecare sac isi gaseste peticul" asa si in viata noastra, pe fiecare dintre noi undeva ne asteapta un suflet care sa ne completeze. Trebuie doar ca pasii sa ne calauzeasca spre el. Sunt multe cupluri in care fie ea, fie el au ceva probleme si relatiile lor rezista. Cheaia sta dragoste, cine se va indragosti de tine te va vrea alaturi pentru toata viata. Fii tu insuti, fii original, afiseaza un stil propriu si cineva intr-o zi se va inamora de el.
Incearca sa te remarci printr-o calitate a ta, nu neaparat prin aspectul fizic.
La fel ca si ceilalti. Nu esti diferit sa stii. Daca cei din jurul tau te privesc altfel nu inseamna ca nu esti la fel ca ei.
Daca gandesti asa de la inceput e greu sa o gasesti...O poti gasi pur si simplu ignorand handicapul.
oricine isi va gasi jumatatea nu conteaza daca esti handicap sau altfel tu trebuie sa gandesti pozitiv si sa fi optimist casigur iti vei gasi eu nu de ex nu am inca jumatatea am 21 de ani dar si eu sper si cred ca o voi gasi asa si tu trebuie sa fie optimist si o sa vezi o sa dai de jumatatea ta
Nu sunt chiar handicap nu am mana stanga si din cauza asta cred ca nu-mi voi gasi nici odata jumatatea
Exista cineva pentru fiecare! cine te iubeste,te iubeste asa cum esti! de exemplu,am in grupul de prieteni un cuplu,format dintr-un baiat cu handicap, si o fata superba, cuminte, care il iubeste mult, sunt impreuna de doi ani! trebuie doar sa fii tu insusti!
Pai ce sa fac sa ma placa si pe mine cineva pentru ca pe mine nu ma place nimeni crezi ca I-ar vreunei fete sa iasa in oras la un suc cu un baiat fara o mana eu nu prea cred
Eu una, as iesi!
Sigur ai iesi cu un baiat fara o mana uite daca ma poti gasi pe fb la flrinrazvanbucur si vb mai multe
Eu nu nici macar prieteni dar sa am o prietena daca as avea prieteni in sa pot sa am incredere ca nu rad de mine as putea iesi si eu singur afara dar nu ies
O persoana care te iubeste cu adevarat nu se uita la exterior (la cum arati), te iubeste pentru ceea ce esti. Nu te demoraliza! Sunt sigur ca exista o fata cere este perfecta pentru tine
Daca ar fi as fii cel mai fericit dar din pacate nu este si nu ma place nimeni chiar daca eu am un suflet mare si gandesc pozitiv cine ar vrea sa stea cu un baiat fara o mana care nu mai poate munci niciodata
pacolino întreabă: