| pacolino a întrebat:

Cum imi pot gasi jumatatea daca am un handicap

Răspuns Câştigător
| Allin_Allynutzu_2000 a răspuns:

Nu te gandi ca ai un handicap vei gasi pe cineva funda?

32 răspunsuri:
| Felys a răspuns (pentru yekto):

Mai stiu un tip care are un picior mai scurt,nu stiu istoria lui dar a devenit un foarte bun mecanic auto,se chinuie saracul,se baga pe sub masini dar ii ies si bani,asa șontac șontac e foarte apreciat si munceste extrem de mult,ti-am zis,totul e sa vrei,nu trebuie sa te impinga nimeni de la spate,daca vrei se poate,poti face multe lucruri si doar cu o mana,si daca lumea va vedea ca esti capabil vor apare si ofertele,tu singur trebuie sa razbati din conditia de handicapat si sa devii o valoare,daca nu vei face asta nimeni nu va da doi bani pe tine,vei fi in continuare un barbat singur care isi plange de mila,eu sunt femeie si fac munca de barbat,lucrez la o firma de tamplarie pvc,sunt foarte priceputa si multi se mira ca sunt in stare de o meserie destinata barbatilor,eu nu iti voi mangaia orgoliul cum fac ceilalti useri,asa nu rezolv nimic, eu incerc sa te incurajez si sa trezesc siritul de lupta din tine, daca vrei sa ma intelegi bine daca nu, i-ati o batista si plangi in continuare, toate cele bune

| TPUuser199 a răspuns:

La fel ca si ceilalti. Nu esti diferit sa stii. Daca cei din jurul tau te privesc altfel nu inseamna ca nu esti la fel ca ei.

Întrebări similare