anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi rezolv exercitile la matematica?

19 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu multa atentie sa nu gresesti.

| GreenPills a răspuns:

Cu ceva ce nu ai...creierstraight faceO intrebare stupida.Gandeste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu, gandind!

| asdgfhresry a răspuns:

Citind mai intai cu atentie cerintsa problemei. Apoi, cauti in caiet formule, sau exercitii pe care le-ati facut in clasa. Te uiti atent, inspectezi cu mare atentie ce ai facut si apoi incerci problema.
Nu e chiar asa de greu si daca ai fii atent/a la ora, ai prinde foarte bine ideea. Bineinteles, ca uneori chiar nu poti intelege.
Poti sa chemi si un prieten care sa te ajute si sa iti explice, nu sa copii in continuu!

Bafta la probleme thumbs up

| Ana a răspuns:

Mai intai tre sa stii matematica, iar dup aceea e chiar foarte simplu.

| anad a răspuns:

Ce exercitii? De la tema? Cu rabdare si multa atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte simplu. Esti atent in clasa si iti bati capusorul ceva mai mult.

| Elena1234456 a răspuns:

In scrishee hee mult exercitiu si. cam atat happy.

| cristi202 a răspuns:

Aici pe site sigur nu le rezolvihappy. Lasa site-ul deoparte, pune-ti mintea la contributie, gindeste, fa calcule, si vei reusi sa le rezolvi.

| Symona a răspuns:

Y stiu mate... te ajut eu happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Y stiu mate...te ajut eu happy

| valerica_3052 a răspuns:

Dakesti atent la ora de matematica si acasaa faci exerciti suplimentare o sa rezolvi exercitiile

| nestlebaby a răspuns:

Cu ajutorul unui creion, radiera pentru corectarea magariilor si o coala de hartie cu patratele ca e tema de casa, nu? si "exercitile" sau exercitiile se fac cu capu, gandind si fiind atent/a la ore la locul si momentul potrivit, nu stand in fata calculatorului si poti incepe de pe acum, pana luni poate termini.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suma a 3 nr naturale este 25549, al 2-lea nr este cu 168 mai mic decat primul si cu395 mai mare decat al 3-lea. care sunt nr?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din dublul unui numar se scade 7, 8 si se obtine 3, 42.Sa se afle numerele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum poti umple bidonul mare de 50 l, daca vrei sa golesti cat mai multe borcane mai mici de 5 l?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nhjhuhudhgdfuhgduhurhguhgudhgudfhgifhgiufhugfhdughfdughfdughfd

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doi gospodari au loturi de aceeasi arie. un lot are forma patrata si este imprejmuit cu un de 48 m lungime.alt lot are forma unui dreptunghi cu latimea de 9 m. ce lungime are gardul care imprejmuieste acest lot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

F=x3+IX-1
g=-x5+x4-2x3+ix2-x+1