N-am ajuns acolo.
Dar mi se pare normal ca barbatul sa puna mai mult, iar femeia administreze casa, cu majoritatea treburilor din ea.
Nu zic sa curete si sa gateasca doar ea, ci sa se ocupe de treburile astea, macar sa-i spuna si lui ce ar trebui facut prioritar.
Barbatii vor 50-50 dar apoi se asteapta ca femeile sa faca curat, sa spele, sa gateasca, sa calce, sa faca copii, sa aiba grija de copii etc. Pe scurt femeile moderne au devenit niste sclave in casa dar ele cica sunt femei independente ca merg la serviciu si au banii lor pe care ii aduc acasa ca barbatii nu ar da un leu in plus peste aia 50%. Genul asta de barbati care au uitat sa fie barbati ar trebui sa ramana singuri toata viata
Corect, chiar ma uitam la un prieten, ca avea intr-o vreme salariu de 4000 de lei, iubita lui 2000 de lei, iar propunerea lui a fost sa puna amandoi "cate 2000 de lei" la comun, adica ea sa-si puna tot salariul, el sa ramana si cu banii lui
Era convins ca are dreptate, ca fata 'nu tragea spre un camin' ci spre familia ei, in timp ce el facea acelasi lucru, mai grav decat ea.
Doamne fereste...
Nu prea sunt adepta 50-50, la noi banii sunt la comun din prima zi în care ne-am mutat, dar fiecare face cum vrea
În momentul căsătoriei 50/50 dispare, totul devine comun. Dacă sunt relații ocazionale fără solide planuri de viitor, 50/50 mi se pare corect.
Cheers
Sincer și pe scurt nu-mi place și nu suport discuțiile aste cu jumatea jumate îmi face mulți nervi și scârbă.
Ce să mai fi făcut eu cu banii dacă ia este TOTUL? Tot salariul în mână ei îl avea de ce să mă feresc spun Adevărul la ce să-mi fi folosit mi-e banii? Ce sa fac cu ei? Dacă toată fericirea mea este soția mea ce sa fac cu banii? Cu băutura nu sunt cu fumatul nu sunt cu țările sa nu le văd ieșit nu ies în oraș dacă e sa facă piața atâta tot.
Bună! Dacă mă întrebi pe mine, într-o relație sănătoasă, naturală, armonioasă, în care își au locul carisma, iubirea, simțul umorului, conexiunea, potențialul de a construi lucruri împreună, așa ceva nu mai reprezintă o problemă.
Atunci când vine natural totul, când știi că poate câștigi mai mult decât el cu 500€ să zicem, o să lași de la tine și o să-i spui că pui tu mai mult, iar el n-o să te lase și o să spună că pune la fel ca tine
Atunci când tu ai o problemă el vine în ajutorul tău și vice versa.
Poate că el își dorește mult telefonul ăla sau un anumit serviciu, dar poate că are nevoie mai degrabă de o extracție dentară sau poate are o problemă de sănătate, în ceea ce te privește pe tine la fel, cântăriți amândoi situația
Unele cupluri aleg să aibă bugetul comun, altele nu
Important e să existe libertate și susținere, înțelegere, să puteți comunica
Succes
minnie91 întreabă: