| alinusaa a întrebat:

Cum înțelegeți voi expresia? Te va cauta în fiecare femeie..as dori sa cunosc și opiniile voastre.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Evun complex Oedipian.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cam sucită exprimare dar e limpede că te va compara cu orice altă femeie (cu care ar avea de-a face)

| ioana748 a răspuns:

Ma gandesc ca va cauta asemanari cu tine atunci cand va dori conexiune cu alta femeie.
Adica, ai avut un impact important in ceea ce privește persoana care a spus asta.

| 1onur a răspuns:

Este profundă și grea rău de tot întrebarea ta...Este ceva foarte foarte foarte foarte foarte dificil este o întrebarea foarte foarte grea...

| 1onur a răspuns:

Este un om, suflet, inimă mai important decât propia ta viață, și-l cauți în orice femei cu toate că ești conștient că nu este acel om acea persoană importantă pentru tine dar te uiți după cineva care poate-poate săi semene și s-o vezi obiceiurile ei, Privirea ei glasul/vocea ei zâmbetul, mersul ei totul cauți în altă persoană ce în doar în acel om ști sigur că ai totul din tine și nu vei mai găsi în alt cineva vreodată...

| ioana748 a răspuns (pentru 1onur):

De fapt colegii au dreptate.
Nu este vorba neaparat de persoana in sine ci de faptul ca ea s-a apropiat de tiparul lui feminin.
Nu o va cauta neaparat pe ea ci criteriile pe care oricum le cauta la o femeie.

| 1onur a răspuns (pentru ioana748):

Colegi au devărul și dreptate lor. Eu nu răspund pentru colegi și pentru mine.

Răspunsul meu este Adevărul și realitatea mea eu nu am treaba cu răspunsul colegilor.

| ioana748 a răspuns (pentru 1onur):

Este un raspuns foarte frumos, ai suflet deosebit.

Mulțumesc frumos Doamnă ioana.

| PetricanIonut a răspuns (pentru 1onur):

Adevarul tau poate fi diferit de adevarul altcuiva.
Zeul tau poate fi mai urat si mai mic decat zeul altcuiva.
Realitatea ta poate fi foarte diferita de realitatea alcuiva.
Totul este relativ.

| KovacsB a răspuns:

Adica o cauta pe ma sa in orice femeie.
Orice termen de comparatie o face in functie de ma sa.
cum bine a zis gabico

| Kiran a răspuns:

Cred ca e vorba de ideea pentru "femeia ideala", de-a lungul istoriei noastre, ne formam o imagine a iubitului / iubitei, a propriei familii.

Cateodata in viata, intalnim persoane ce se asemana mult cu acea imagine, cum e vorba aceea, dragoste la prima vedere.

Si ramanem blocati la acea persoana, caracterul ei, modul ei asa apropiat de a se uni cu caracterul nostru incat ramane in memoria noastra ca a ceva real, iar mama natura ne-a dat un lucru important, pe langa supravietuire, abilitatea de a face orice pentru ceea ce doresti.