| DjJohnKoKosH a întrebat:

Cum isi da seama o fata ca vrea ca un baiat care o abordeaza sa ii fie doar prieten? nu cred ca am formulat intrebarea astfel incat sa primesc un raspuns care sa ma ajute.Dar am o mare problema.Este faptul ca desi sunt un tip mai mereu vesel, glumet si de treaba fetele care chiar le plac si incerc sa le abordez ma vad mereu ca pe un prieten si atat, si sunt atrase de tipi mai agresivi sau care fac pe grozavii intr-un mod care mie mi se pare penibil. Vreau raspunsuri cat mai sincere si fara jigniri pana la urma toti avem o problema de genu mai mult sau mai putin penibilawinking

Răspuns Câştigător
| abracadabrism a răspuns:

Dragul meu,
In primul rand un moment de reculegere pentru toate datile in care ai fost friend zone-at, apoi sa iti explic cam cum sta treaba cu fetele.
Se zice ca desi 2 indivizi o fata si un baiat ar avea aceeasi varsta biologica, din punct de vedere psihologic fetele se maturizeaza putin mai repede. Din asta ar reiesi faptul logic si adevarat ca fetele sunt atrase de baietii ce tind a fi barbati, adica...mai maturi. Pe cand un tip ce e mereu ca gura pana la urechi si incearca se le "intepe" prieteneste pe fete - fara suparare -, nu va fi niciodata vazut ca un "barbat adevarat", ceea ce tie ti se pare penibil, prinde la pasarici.

Trebuie sa iti pastrezi partea asta glumeata, dar sa iti creezi o bariera, intre a fi destept si a fi mascarici.

Un alt lucru important este acela ca fetele adora sa rada. Trebuie, insa sa le faci sa rada cu tine, nu de tine si sa stii sa alegi niste momente potrivite in care sa faci glume, nu mereu, evita sa fi frivol din pct asta de vedere. In momentul in care o faci sa rada de tine, clar nu esti...dezirabil, si cand glumele tale sunt prea accesibile, deja il pierd farmecul.

Pe langa asta trebuie sa te ajute si fata, e un adevar crunt!

Multa bafta!

| DjJohnKoKosH explică (pentru abracadabrism):

Mersi pentru raspuns ai mare dreptate. daca as fi putut as fi dat funda la toti care mi-au raspuns pentru ca toti au avut raspunsuri bune dar al tau mi s-a parut cel mai interesant si m-a pus cel mai mult pe ganduriwinking.asa ca fara suparare pentru nimeni dar funda merge la abracadabrism dar va multumesc la totiwinking

5 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai trebuie sa alegi una, nu sa te duci cu sorcova, din stadiul doar de prieten poate evolua ceva dar din cel de neprieten nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place o curca, nu trebuie sa o abordezi delicat. Sistemul lor simplu de gandire le impiedica sa rationalizeze anumite lucruri si de pe urma acestui fapt, un barbat poate profita.

In primul rand, interesul curcii fata de tine va fi invers proportional fata de interesul tau fata de ea. Cu cat ii arati mai mult ca iti place si ii cersesti atentia, cu atat ai mai putine sanse de reusita.

In al doilea rand, ele au un sistem foarte simplu de rationalizare. Sunt atrase de chestii care stralucesc, care sunt colorate cat mai urat si de lucrurile care le intriga. De exemplu, cea mai usoara cale de a castiga o fata este de a o semi-umili. Arunci glume cu subinteles, o tachinezi, etc. Ai grija, poti oricand sa faci o glumita nevinovata dandu-i de inteles ca este proasta, de exemplu, si nu se va supara. Dar niciodata sa nu indraznesti sa ii spui pe fata. Dupa o perioada de tachinare, pe care o alternezi cu perioade in care o ignori, te deschizi in fata ei spunandu-i o chestie retardata despre tine. Vezi tu, in ignoranta lor, femeile au impresia ca scot la lumina calitatile noastre, ca daca nu erau ele noi inca ne-am bate cu batele prin pesteri, si noi le lasam sa faca asta, pentru ca unele dintre ele chiar se pricep sa ofere un sex oral de calitate. Deci, dupa cum spuneam, spune-i o chestie care sa te faca sa pari sensibil, dupa toata perioada in care ai parut un semi-misogin amuzant. Desigur, ea va crede ca te-a facut sa te deschizi, ca esti complicat, va vrea sa inteleaga cum functionezi, se va gandi ca esti o alta jucarie care trebuie reparata si in scurt timp, daca iti joci cartile cum trebuie, te poti bucura de sex oral.

Desigur, dupa un timp va incepe sa te minta si sa te insele dar nu ai de ce sa-ti faci griji. Natura isi urmeaza cursul.

| Generalul a răspuns:

Din pacate in adolescenta fetele sunt atrase de baieti mai mari, indiferent daca acestia au ceva in cap sau nu. Cineva spunea ca ele se maturizeaza psihologic mai repede. Din experienta proprie iti spun ca nu e cazul, e vorba poate doar de o dezvoltare fizica si hormonala, plus ca asta este norma formata si acceptata de societate, ca este ok pentru o fata sa aiba relatii de la o varsta mai frageda. Pana si casatoria le este permisa de la 16 ani, in loc de 18, asa ca nu iti fa griji daca fetele de varsta ta sunt atrase mai mult de cei care vor fi someri fara viitor peste cativa ani sau iti vor spala tie masina, vei gasi persoana potrivita fara a fi nevoie sa te schimbi pentru a fi pe placul altora.

| Radu921 a răspuns:

Prietenia e foarte OK din punctul meu de vedere. Daca nu e nici una moarta dupa tine poate nu a aparut aleasa ta, mai ai putina rabdare. Poate nerabdarea asta a ta te impinge intr-o relatie si cand apare aleasa tu esti ocupat ca asa se intampla cel mai des, cand nu ai nu se uita nici una la tine si cand ai, vin cate doua, numai ca sa strice treaba.