| mgtow a întrebat:

Cum iti dai seama daca persoana iubita te inseala, vorbeste diferit nu iti acorda atentie sau se vede in ochii ei chestia asta?

Răspuns Câştigător
| b4g4b0ndu a răspuns:

Pai e simplu ICEMAN,, se schimba total, vb ciudat cu tine, nu iti mai da atentie, mai bine zis nu mai are timp sa se gandesca si la tine, daca va incepe cu certuri ca si cum ai fi tu de vina, inseamna ca nu mai are atractia aia, si te mai trateaza si cu indiferenta, asa ca ai grije sadsadsadsad

9 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Toate caracteristicile pe care le-ai enumerat. Eu cred totusi, ca depinde de la om la om. Unii mai prefacuti, isi pastreaza diplomatia si te pupa si in fund mai ceva ca inainte, crede-ma, mie mi s-a intamplat. Altii nu mai au chef de nimic, iti este indiferent, vorbeste mai mult la telefon, sunt o gramada de exemple prin care se da de gol atunci cand are amant. Paste fericit!kiss

| RS4 a răspuns:

Nu se prea vede asta, daca stie sa se prefaca ca totul e in regula intre voi, nu ai cum sa-ti dai seama decat daca o prinzi in fapt! baftaa!

| Gabitza a răspuns:

Da! Astea sunt semnele clare ca deja nu mai e cu gandul la tine! Se vede si in ochii ei, dar prin modul cum iti vorbeste, cum se poarta cu tine, iti dai mai repede seama. Plus ca, daca o suni, nu-ti raspunde sau iti zice ca nu are timp sa vorbeasca, vrei sa iesi la plimbare cu ea si ea iti zice ca nu are timp... sunt chestii evidente.

| ExTaZy a răspuns:

Daca tu chiar o iubesti pe acea persoana iti dai seama din ochii ei, ca ascunde ceva. Dar iti mai dai seama si daca nu mai vorbeste atat de des cu tine, nu iti zice "te iubesc", nu te imbratiseaza, nu iti acorda atentie! Si mereu zice am treaba, trebuie sa plec! Dupa asta iti dai seamahappy Apeleaza la emisiuni dinalealaughing Ochii din umbrarolling on the floor

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Toate...Daca nu te mai baga in seama e un semn clar ca te inseala. Bine sa nu fim nici prea pripiti. Daca a aparut o problema in familie ceva mai grav e de inteles. Insa daca nu s-a intamplat nimic da putin de banuit.Deci daca da semne de indiferenta, neliniste si ect cred ca ar trebui sa aveti o discutie serioasa

| GeorgiiB a răspuns:

Poi eu cred ca se vade in ochii ei chiestia asta...

| EuMaObosesc a răspuns:

Atunc cand pers. iubytha te inseala, iti poti da seama si datorita starii lui de agitatie.Se simte...prost...cand il saruti sau il atingi ca inainte, nu prea are cyraj sa te priveasca in ochi si sa-ti spuna ce simte, daca' inainte era mai atent cu tine, poate va deveni mai rezervat in relatia cu tine si va acorda ceva mai mult timp,, inselatorlui''big grin
dar se poate sa fie o simpla aventura, dupa care lui ii pare ru si incearca ori sa nu'ti dai u seama sau cei mai maturi iti spun dar cu mii de explicatii. happy

| Adelina_1152 a răspuns:

Uita-te mai ales daca are numere de telefoane noi. Numere necunoscute. Suna si intreaba cine e. Baftaaa!

| aNNNgy a răspuns:

Daca ti cu adevarat la acea persoana iti vei da seama repede.chiar daca incearca sa se prefaca iti vei da seama... certuri fara motiv.nu mai esti bagat asa in seama.mai multehappy